Prima Pagina iPhone 6C iPhone 6C sau iPhone 5e apare intr-un prim video

iPhone 6C sau iPhone 5e apare intr-un prim video

iPhone 6C sau iPhone 5e este prezentat astazi in ceea ce pare a fi un prim clip video care ar trebui sa demonstreze existenta sa, terminalul din imagini fiind dezvaluit ca unul dintre prototipurile facute de catre Foxconn pentru Apple.

Sursa informatiei nu ofera detalii despre hardware-ul terminalului si nici daca el se va numi iPhone 6C sau iPhone 5e, insa ea a oferit in trecut imagini si informatii exclusive despre produse Apple care inca nu au fost lansate pe piata, asa ca exista o mare credibilitate pentru ea.

Conform imaginilor, acest iPhone 6C sau iPhone 5e este practic un iPhone 6S cu ecran de 4 inch, compania Apple urmand a oferi practic acelasi design pentru terminalul sau de dimensiuni mai mici, insa nu toate culorile pentru carcase vor fi disponibile, cea rose gold urmand a ramane exclusiva pentru terminalele mai mari.

In ceea ce priveste hardware-ul, deocamdata zvonurile sustin ca Apple oferi fie un chip A8 fie un chip A9, o camera de 8 megapixeli, 1 sau 2 GB RAM si minim 16 GB spatiu de stocare, insa nimic nu este stabilit deocamdata, asa ca ramane sa vedem cum va gandi Apple terminalul pentru a obtine profit maxim.

In ceea ce priveste lansarea, iPhone 6C sau iPhone 5e urmeaza sa fie disponibil incepand din cursul acestei prima veri, el putand fi prezentat la conferinta pregatita in martie de Apple sau poate mai tarziu, insa ceea ce toata lumea a confirmat este ca el nu va fi lansat in septembrie.

In final trebuie sa mentionez si faptul ca in China exista o multitudine de clone ale iPhone 6S care au ecrane de 4 inch, asa ca in imaginea de mai sus am putea vedea un astfel de dispozitiv, insa cel real ar trebui sa arate exact la fel, daca este sa dam crezare zvonurilor.

 • qwerty99

  Mie imi place, e chiar fain

 • Srb Srb

  6c clar, cu acel design nu are cum sa fie 5x

 • Dan

  Dar hidoșeniile alea de dungi, când are Jony de gând să renunțe la ele?

 • Srb Srb

  iphone 7

 • dragos

  Apple trebuie sa faca cumva sa ingusteze marginile in special cea de sus ca prea e mare.Am 6 plus si fata de un lg g3 mare mult mai mare iar ecranu e la fel

 • Dan

  Wishful thinking…

 • creed

  O sa arate foarte frumos cu 4″. Poate chiar voi vinde 6S-ul si cumpăr unul de genul asta cu ecranul mai mic când va fi pe piața . Sunt sigur ca va avea succes. Mulți prefera 5S in ziua de azi, a fost ultimul iPhone la care am avut acea senzație de WOW când am deschis cutia, la 6 si 6S….nu prea.

 • marius

  Este plin internetul de carcase gen iphone 6 pentru 5 si 5s si oricine isi poate face un astfel de telefon, prin urmare fiind un iphone original nu clona