iPhone 7 cu iOS 10 apare intr-un prim concept

iPhone 7 cu iOS 10 este prezentat intr-un prim concept creat pentru a arata lumii intregi o viziune destul de interesanta cu privire la modul in care si-ar dori cineva sa arate viitorul smartphone al celor din Cupertino.

Mai exact, graficianul care a creat acest concept isi imagineaza un produs Apple care are un ecran in care butonul Home este unul virtual si cititorul de amprente este integrat in ecran, utilizatorii vazand ecranul dintr-o parte in alta a panoului frontal al dispozitivului.

Design-ul lasa de dorit, insa iOS 10 compenseaza pentru acest neajuns cu o serie de functii interesante pe care aplicatiile le ofera, unele dintre ele fiind disponibile inclusiv print weak-uri ale Cydia care sunt capabile sa afiseze meniuri de informatii pentru aplicatiile din Springboard.

In aceeasi masura putem creste dimensiunile dock-ului si numarul de aplicatii afisate in el, ideea de a deschide anumite aplicatii din LockScreen fiind deasemenea infaptuita de catre tweak-uri disponibile pentru noi, insa din pacate iOS 10 nu va oferi asemenea functii pentru utilizatori.

Voi ce parere aveti despre acest concept al iPhone 7 si iOS 10 ?