Ce jocuri XBOX 360 functioneaza mai bine pe XBOX One ?

Detin un XBOX 360 de cativa ani si il folosesc in principal pentru FIFA, iar asta pentru ca nu m-am putut obisnui cu sistemul de control al shooterelor fata de ceea ce ofera un mouse, lansarea XBOX One facandu-ma sa ma intreb daca nu cumva Microsoft distruge experienta celor cu console vechi.

Pentru a vedea daca o asemenea teorie este sustinuta in realitate de vreo dovada, cineva s-a gandit sa testeze cateva jocuri pentru XBOX 360 pe XBOX One, iar rezultatele obtinute sunt destul de interesante, dupa cum veti vedea din clipul video de mai jos.

XBOX One are hardware net superior XBOX 360 si acest lucru nu poate fi contestat, iar faptul ca Microsoft a reusit sa aduca jocuri de pe platforma veche pe cea noua este o adevarata realizare, insa nu toate functioneaza chiar atat de bine precum v-ati fi imagina.

Spre exemplu, versiunea originala a Gears of War, Hydro Thuder si Condemned functioneaza mai bine pe XBOX One decat pe XBOX 360, insa HALO: REACH si GEARS OF WAR: JUDGEMENT nu au performante la fel de bune, ambele fiind imposibile de jucat.

Mass Effect incarca mai repede toate elementele de interfata, dar este foarte greu de jucat in special in scenele de lupta, Gears of War 2 si Gears of War 3 putand fi jucate cu unele compromisuri in ceea ce priveste framerate-ul in timpul scenelor complexe.

Adevarul este ca era de asteptat ca unele jocuri pentru XBOX One sa nu mearga la fel de bine precum pe XBOX 360 avand in vedere ca vorbim despre platforme diferite, insa sunt curios sa vad ce parere aveti voi.