Flanco Black Week a inceput cu reduceri de 50% la mii de produse

Flanco Black Week a inceput in aceasta dimineata in aceasta pagina la unul dintre cei mai mari retaileri online si offline din tara noastra, magazinul promitand sa ofere timp de o saptamana reduceri de pana la 50% la o gama foarte variata de produse din propria oferta.

Flanco Black Week aplica aceasta reducere de 50% pentru cateva mii de produse din oferta magazinului online, astfel ca vorbim despre televizoare, electrocasnice, laptop-uri, telefoane mobile, tablete si multe alte tipuri de produse care beneficiaza de promotii.

In campania Flanco Black Week stocurile sunt limitate la produsele aflate in oferte bune, insa cei de la Flanco au promis ca vor actualiza cantitatile in functie de cererea inregistrata de catre clienti, asa ca daca nu gasiti astazi ceva care sa va intereseze, atunci probabil o veti face in zilele urmatoare.

Ca de obicei, Flanco Black Week este extins si in magazinele fizice ale celor de la Flanco, astfel ca puteti incerca unele produse in magazin inainte de a le cumpara, insa este recomandat sa faceti o rezervare prin intermediul website-ului pentru a fi siguri ca produsul este disponibil in locatia vizitata.

Avand in vedere ca vorbim despre o campanie de reduceri atat de lunga, voi actualiza acest articol dedicat Flanco Black Week pe parcursul intregii saptamani cu cele mai interesante produse pe care le puteti gasi la pret redus, asa ca nu uitati sa-l revizitati.

Acestea fiind spuse, toate promotiile din campania Flanco Black Week sunt disponibile in aceasta pagina.

3 COMENTARII