Dimensiunile ecranelor Samsung Galaxy S7 au fost dezvaluite

Dimensiunile ecranelor Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge/Plus au fost dezvaluite de documente de transport publicate pe internet multumita unui partener al companiei Apple care nu a avut grija sa tina secreta surpriza pe care coreenii o au pregatita.

Dupa cum se astepta toata lumea, Samsung Galaxy S7 are un ecran cu diagonala de 5.1 inch, insa spre deosebire de lansarea de anul trecut, compania Samsung va aduce pe piata un Samsung Galaxy S7 Edge/Plus care are un ecran cu diagonala de 5.5 inch.

Anul trecut Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge au avut ecranele de exact aceeasi diagonala, adica 5.1 inch, insa anul acesta Samsung pare sa aiba o strategie diferita pentru terminalele pe care va incepe sa le comercializeze incepand din luna martie pe piata.

Deocamdata nu se stie sigur daca versiunea cu ecran de 5.5 inch a Samsung Galaxy S7 are ecran curbat sau are un ecran plat, insa este clar ca Samsung urmeaza strategia Apple de a lansa dispozitive cu ecrane ce au dimensiuni diferite, a doua fiind identica cu ce a iPhone 6S Plus.

ecrane Samsung Galaxy S7

Deocamdata nu avem informatii clare cu privire la denumirea celei de-a doua versiuni a Samsung Galaxy S7 care va fi prezentata la Mobile World Cognress 2016, ceea ce stim sigur este ca ambele modele vor avea rezolutii QHD, adica 2560 x 1440 pixeli.

Samsung Galaxy S7 ar trebui sa aduca hardware si functii de top pentru a putea concura serios cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus, insa ramane de vazut daca Samsung va reusi anul acesta sa convinga lumea ca terminalele sale merita cumparate in detrimentul iDevice-urilor.