Prima Pagina accesorii Cat timp pierzi desfacand cablurile incurcate ale castilor

Cat timp pierzi desfacand cablurile incurcate ale castilor

Avand in vedere ca iPhone 7 vine fara port audio de 3.5mm, cineva s-a gandit sa calculeze timpul castigat de catre utilizatorii care nu vor mai fi ocupati cu desfacerea cablurilor incurcate ale castilor pe care le introduc zilnic in smartphone-uri.

Pentru a calcula timpul pierdut cu descalcirea cablurilor incalcite ale castilor cineva a plecat de la presupunerea ca un utilizator isi foloseste castile timp de 6 zile pe saptamana timp de 38 de ani si pierde in total 3 zile si jumatate din viata descalcind aceste cabluri ale accesoriilor.

Calculul are la baza faptul ca un utilizator ar trebui sa faca 3 desfaceri rapide de 3 secunde si una lunga de 20 de secunde zilnic, un total de 32 de secunde fiind pierdute in fiecare zi din cauza cablurilor incalcite ale castilor, o perioade de timp nesemnificativa daca este privita singura.

Uitandu-se in viitor la un timp de utilizare de 38 de ani pentru o pereche de casti, perosana a calculat ca un utilizator si-ar pierde 3.5 zile din viata desfacand cablurile incalcice ale castilor, aceasta perioada de timp putand fi petrecuta facand altceva.

The Results:
299,520 seconds untangling headphones.
4,992 minutes.
83.2 hours.

Nearly 3 and a half days (3.4666)!

Totul este doar o noua dovada a imaginatiei de care dau dovada unii care se plictisesc, asta pentru ca in final timpul pierdut descalcind cabluri va fi pierdut refacand conexiuni Bluetooth sau Wi-Fi pentru casti wireless.

 • ScH

  Si la băgatul la încărcat nu au făcut un calcul sau la băgatul si scosul din buzunar la schimbatul huselor ?

 • ninel

  asta cat timp a pierdut sa faca caluculele astea? wtf !!

 • miki

  calculand privind dintr-o alta perspectiva, din aprox. 13870 de zile, 3.5 este chiar la fel de nesemnificativ :))

 • ediii

  0 timp pierd, nu se încurca niciodata . Le țin acasă ( nu am unde sa le folosesc) si seara cand ma culc le foloseac puțin ) si am casti beats solo

 • cristi

  @ediii Chiar ai casti Beats solo???!! Cat ai dat pe el ? :))

 • amfetamin

  Dar de ce tocmai 38 ani? Nici nu știu dacă au trecut atâția ani de când s-a inventat mufa jack… Si apoi nu știu câți dintre noi folosesc chiar 6 zile pe săptămana căștile,am văzut o grămada de anunțuri de iPhone cu căștile încă sigilate dupa câteva luni de la achiziție sau chiar peste 1 an!
  Eu la convorbiri la volan folosesc un Nokia BH-801 iar la muzica un Nokia BH-604(50€ si 100€ erau la vremea lor,acum o căruța de ani,încă era reprezentanta Nokia la Mall in Timișoara). :-))

 • Srb Srb

  beats solo 2 wireless… 0 timp pierdut, calitate materiale si sunet

 • amfetamin

  Prefer un Sennheiser oricând in fata lui Beats.

 • Srb Srb

  si asta este adevarat, dar nu imi place materialul de la ele, mai usor de curatat cauciucul. dar daca ai Sennheiser bravo

 • rrr

  Mai e o varianta: casti cu cablu plat :))

 • rundown

  Depinde la ce sennheiser te referi prietene. Eu am avut si sennheiser si bose si beats pro. Dintre toate, am ramas doar cu beats pro datorita calitatii sunetului si deasemenea claritatii si adancimii basului.

 • amfetamin

  Ma refer la Momentum sau MM 450-X.

 • ediii

  @cristi , au fost gratis cand mi-am luat MacBook pro retina late 15, locuiesc in state