Top 16 jocuri pentru iPhone si iPad pe care trebuie sa le incerci in 2016

 Ne-ar trebui aproximativ 34.506.455 ani pentru a juca fiecare singur joc disponibil pentru iPhone in App Store. OK, am nascocit acest numar, dar cu siguranta sunt pe aproape, ati inteles voi ideea.

App Store este presarat cu bunatati de jocuri menite sa ne mentina degetele si mintea ocupata, insa nu toate jocurile sunt reusite si nu toate ne incanta. Prin urmare, am intocmit o lista cu 12 titluri de jocuri noi si vechi pe care le consideram interesante si de care speram sa va bucurati si voi.

Geometry Lock

Este un joc nou, aparut in cursul zilei de ieri, este disponibil gratuit . Este un joc ce in aparenta este simplu dar pe masura ce-l joci ti se pare din ce în ce mai greu. Geometry Lock te provoaca sa atinti ecranul cu acuratete si corect la momentul potrivit pentru a realiza un model geometric.

The Westport Independent

Inca un joc aparut in cursul saptamanii acesteia, mai exact in cursul zilei de ieri. Este disponibil pentru descarcare la pretul de 4.99 euro.

Guardian Stone: Second War

Jocul este nou, aparut tot in cursul zilei de ieri si este disponibil gratuit.

World Chef – Joc disponibil gratuit.

Lost in Harmony – Joc aparut in cursul zilei de ieri si disponibil pentru descarcare la pretul de 3.99 euro

Dungelot: Shattered Land – Disponibil pentru descarcare la pretul de 3.99 euro

Sky Chasers – Joc nou si disponibil gratuit pentru descarcare

Star Wars Pinball: The Force Awakens

Este un joc nou de tip pinball actualizat in cursul saptamanii trecute si dupa cum v-ati dat seama este inspirat din jocul Star Wars.

Star Wars Pinball este disponibil pentru descarcare la pretul de 1.99 euro.

Si o serie de jocuri interesante disponibile inca de anul trecut :

AG Drive

La fel ca alte multe jocuri de curse futuristice, veti controla o nava ce se deplaseaza cu viteze incredibile de mari, naveta avand abilitati speciale.

AG Drive este disponibil pentru descarcare la pretul de 3.99 euro.

Agent A: A Puzzle in Disguise

Jocul a aparut la sfarsitul anului trecut si va da ocazia de a explora casa eleganta a unui spion. Nu este un joc revolutionar si nici nu capteaza pe toata lumea, de exemplu cei care iubesc jocurile de puzzle extrem de dificile ar putea fi dezamagiti, dar oamenii care doresc o experienta buna, asta vor primi. Aceasta este una dintre cele mai jucabile și cel mai putin frustrante jocuri de aventura.

Jocul este diponibil pentru descarcare la pretul de 2.99 euro

Crossy Road

De acest joc cu siguranta ati auzit si stiti si faptul ca a avut peste  100.000.000 descarcari si a primit premiul Apple Design in anul 2015.

Jocul este disponibil gratuit pentru descarcare.

Fallout Shelter

Si acest joc este unul destul de cunoscut, un joc asupra caruia noi avem controlul, mai exact detinem controlul unui sif in care avem rolul de a mentine personajele principale fericite cu ajutorul a tot ceea ce ne ofera dezvoltatorii titlului pe parcursul gameplay-ului disponibil.

Fallout Shelter este disponibil gratuit pentru descarare.

Hitman GO

Hitman GO este un turn-based puzzle game, deci veti putea efectua miscari limitate de spatiul disponibil pentru fiecare rand, asa ca va trebui sa va calculati toate miscarile din timp. Hitman GO este disponibil in format universal in App Store.

Horizon Chase – World Tour

Este unul din jocurile cele mai bune ale anului 2015 inca disponibil gratuit pentru descarcare.

Prune 

Desemnat de Apple jocul anului, este un joc de tip puzzle care ne ofera un gameplay complet diferit fata de ceea ce ati vazut pana acum in diverse titluri pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile celor de la Apple.

Disponibil pentru descarcare la pretul de 3.99 euro.

The Room Three

Este un joc de tip puzzle in care veti putea controla intreaga lume virtuala doar cu atingerile facute pe ecran, astfel ca va trebui sa va puneti intuitia incercare pentru a descoperi misterele camerelor create de catre dezvoltatori.

Este disponibil pentru descarcare la pretul de 4.99 euro