Analistii americani anunta incasari mari pentru Apple in T4 2015

bani AppleAnalistii americani anunta incasari mari pentru Apple in T4 2015, T1 2016 in anul fiscal al Apple, iar asta in ciuda faptului ca multi inca sunt de parere ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus nu au inregistrat vanzari la fel de bune precum predecesoarele lor in aceasta perioada de timp.

Cei de la Fortune au adunat estimari ale analistilor amatori si profesionisti privind incasarile Apple in T4 2015, acestea variind de la 74.6 miliarde de dolari la 82.4 miliarde de dolari, diferenta fiind destul de mare intre suma minima si maxima pe care ar urma sa o anunte Apple.

Media analistilor profesionisti si amatori este de 77.4 miliarde de dolari in incasari pentru Apple in T4 2015, cu 0.1 miliarde de dolari mai putin decat suma maxima pe care compania Apple se asteapta sa o incaseze, iar aceasta ar putea fi si cea mai apropiata cifra de realitate.

In general compania Apple isi depaseste estimarile facute pentru incasarile intr-un anumit trimestru fiscal, insa ramane de vazut daca de aceasta data se va intampla acest lucru sau nu avand in vedere toate zvonurile privind vanzarile nesatisfacatoare ale celor mai recente iPhone-uri.

incasari Apple T4 2015