3.9 C
București
luni, decembrie 5, 2022

Acasă spotify Spotify lanseaza un serviciu de streaming video

Spotify lanseaza un serviciu de streaming video

Spotify se pregateste sa lanseze un serviciu de video streaming pentru utilizatorii din lumea intreaga, prima versiune a aplicatiei care va oferi acces la acest serviciu fiind dezvoltata pentru sistemul de operare Android al celor de la Google.

Spotify a anuntat in cursul acestei zile ca utilizatorii din Germania, Marea Britanie si Suedia vor avea acces la acest nou serviciu de streaming video in perioada imediat urmatoare, o aplicatie pentru iOS fiind in proces de dezvoltare, dar deocamdata indisponibila.

Serviciul de streaming video al celor de la Spotify va include continut multimedia disponibil de la mai multi producatori precum BBC, Comedy Central, ABC, ESPN si altii, compania planuind sa prezinte continutul multimedia in diverse pachete pe diverse teme.

Playlist-uri de continut video vor putea fi create de catre utilizatori si deocamdata nu se stie daca vor exista abonamente sau utilizatorii vor vedea reclame, desi pentru lansare reclamele vor fi dezactivate pentru toata lumea, dar situatia este temporara.

Spotify AB is finally rolling out its video product to the masses. The Swedish music-streaming service is planning to introduce video content on its Android app starting this week, followed by the iOS app by the end of next week in the U.S., the U.K, Germany and Sweden, the company said.

Spotify intra intr-o lume a serviciilor de streaming audio in care Netflix domina impreuna cu Hulu si alte companii similare, asa ca va fi interesant de vazut ce are Spotify pregatit pentru utilizatori.