Acasă spotify Spotify lanseaza un serviciu de streaming video

Spotify lanseaza un serviciu de streaming video

Spotify se pregateste sa lanseze un serviciu de video streaming pentru utilizatorii din lumea intreaga, prima versiune a aplicatiei care va oferi acces la acest serviciu fiind dezvoltata pentru sistemul de operare Android al celor de la Google.

Spotify a anuntat in cursul acestei zile ca utilizatorii din Germania, Marea Britanie si Suedia vor avea acces la acest nou serviciu de streaming video in perioada imediat urmatoare, o aplicatie pentru iOS fiind in proces de dezvoltare, dar deocamdata indisponibila.

Serviciul de streaming video al celor de la Spotify va include continut multimedia disponibil de la mai multi producatori precum BBC, Comedy Central, ABC, ESPN si altii, compania planuind sa prezinte continutul multimedia in diverse pachete pe diverse teme.

Playlist-uri de continut video vor putea fi create de catre utilizatori si deocamdata nu se stie daca vor exista abonamente sau utilizatorii vor vedea reclame, desi pentru lansare reclamele vor fi dezactivate pentru toata lumea, dar situatia este temporara.

Spotify AB is finally rolling out its video product to the masses. The Swedish music-streaming service is planning to introduce video content on its Android app starting this week, followed by the iOS app by the end of next week in the U.S., the U.K, Germany and Sweden, the company said.

Spotify intra intr-o lume a serviciilor de streaming audio in care Netflix domina impreuna cu Hulu si alte companii similare, asa ca va fi interesant de vazut ce are Spotify pregatit pentru utilizatori.

4 COMENTARII

  1. No offense, dar Spotify vrea sa intre pe piata de streaming video, in calitate de big player pe segmentul streaming audio. Eu zic ca la ora actuala Spotify e in cadere libera, si disperata. E o greseala enorma, dat fiind faptul ca la ora actuala pentru oamenii ipeni la cap (expresie ardeleneasca) clar nu se vor inclina inspre Spotify ca provide audio (Apple Music world wide iar Deezer, un serviciu de streaming audio decent bine plasat in balcani), iar inspre video nici macar atat. Avand in vedere ca “Netflix nailed it (world wide)”, chiar si cu continut limitat. In concluzie consider ca Spotify apune, si asta din cauza faptului ca nu au reusit sa se impuna in ani de zile, acolo unde Apple Music s-a impus peste noapte. Buuuuuuuuuuut it’s just an opinion, don’t hate the player, hate the game.

  2. eu am folosit cele 3 luni gratis apple music si nu am fost atat de multumit de serviciu incat sa continui abonamentul. mi s-a parut ca au prea putine playlists in comparatie cu spotify si de aceea am revenit la spotify. ce mi se pare foarte avantajos la apple music este abonamentul Family.
    spotify are mult mai multi utilizatori ca apple music prin faptul ca au oferit si ofera servicii de calitate insa pentru apple care are milioane de utilizatori iPhone a fost/si este usor sa “bage pe gat” o aplicatie printr-un update si putina publicitate.

  3. Sincer folosesc Spotify de ceva timp cu abonament premium si sunt mega multumit de tot: de faptul ca am gasit foarte multa muzica buna de cand il folosesc (sugestiile functioneaza impecabil fix pe gusturi), de faptul ca nu s-a intamplat niciodata sa nu gasesc ceva (oricat de obscur) in libraria lor, de cat de bine sunt integrate toate dispozitivele mele (inclusiv PS4), de elementele de social implementate inteligent. Pana acum, din punctul meu de vedere, e mult peste alte servicii de music streaming gen Deezer, Google sau Apple Music, etc. Cu 75 mil de abonati la nivel global nu vad unde e caderea :))