Spotify video este disponibil pe iPhone

Spotify video pentru iOS este disponibil neoficial din cursul zilei de ieri pentru posesorii de iPhone-uri, noul serviciu de streaming ajungand pe platforma companiei Apple mult mai devreme decat data de lansare de saptamana viitoare care a fost anuntata zilele trecute.

In aplicatia pentru iOS, Spotify video este disponibil intr-o sectiune numita Shows, insa aceasta nu este afisata in meniul Browse asa cum se intampla in cazul platformei Android, utilizatorii fiind nevoiti sa caute sectiunea in libraria muzicala pe care o ofera aplicatia.

Mai exact, va trebui sa deschideti aplicatia Spotify, sa accesati sectiunea in care vedeti melodiile care fac parte din libraria voastra multimedia, iar sub butonul Shows va fi afisat sub cele pentru  Playlists, Stations, Songs, Albums si Artists.

Dupa accesarea acestei sectiuni utilizatorii vor putea vedea show-urile pe care cei din platforma Android le pot vedea inca de saptamana trecuta, Spotify video nefiind disponibil pentru toata lumea, insa sectiunea poate fi accesata chiar si asa de catre cei interesati.

Spotify video este disponibil limitat in diverse regiuni de pe glob in functie de ceea ce a licentiat compania, asa ca va puteti bucura doar de anumit continut multimedia.