Prima Pagina iPhone Una dintre principalele fabrici care produce iPhone-uri a fost afectata de un...

Una dintre principalele fabrici care produce iPhone-uri a fost afectata de un incendiu

Una dintre principalele fabrici care produce iPhone-uri a fost afectata de un incendiu in cursul acetei zile, in imaginea alaturata fiind inregistrata cladirea din campusul Foxconn din Zhengzhou, China.

Dupa cum puteti vedea si din imaginea alaturata, focul a afectat multiple etaje ale unei cladiri, insa in ciuda acestui lucru cei de la Foxconn au afirmat ca nu au existat victime si ca productia de terminale iPhone nu a fost afectata din cauza acestui incident.

Echipele de pompieri chemate la fata locului au reusit sa stinga foarte repede incendiul inainte ca el sa se extinda la alte caldiri sau sa afecteze in totalitate cladirea care a luat foc, iar productia de terminale iPhone va continua fara intreruperi in respectiva fabrica Foxconn.

Aceasta nu este prima oara cand o fabrica Foxconn este afectata de un incendiu, insa pana acum nu au existat probleme majore in situatii similare, iar de aceasta data viata va reveni la normal.

Local authorities said they are investigating the cause of the fire. The fire began in the central air conditioning fan and ventilation ducts on the roof of one of Foxconn’s Zhengzhou plants, according to a statement on the website of the Zhengzhou Airport Economy Zone.

UPDATE: In clip video aparut in cursul acestei seri arata cat de intens a fost focul in respectiva locatie si sugereaza faptul ca autoritatile au prezentat incidentul ca avand consecinte mult mai usoare decat in realitate, productia putand fi intrerupta in locatie.

 • rundown

  Pacat :))

 • Matei Iulian

  O fi lasat careva un iphone la incarcat…

 • alin229

  asta’i sabotor infiltrat “samsung,htc,lg,nokia…etc”, ca pana la urma, sa deti monopolul tre’ sa’ti elimini adversarul prin orice metoda

 • sorin

  LOL
  Nu-i problema – si asa s-au redus puternic comenzile .

 • Dabija

  WoooW
  Si acum sa plangem in cor…
  Cand Apple pateste ceva e tragedie de nivel mondial…. Fsss

 • rrr

  Ce-i cu paranoia asta? =)))))

 • kla

  Si daca ardea de tot fabrica ar fi zis ca productia nu era afectat, noo? ;))