Tabletele Microsoft ale New England Patriots s-au blocat in timpul unui meci de fotbal

Compania Microsoft a reusit sa convinga unele echipe de fotbal american din SUA sa inlocuiasca vechile caiete cu strategii de joc cu tablete Microsoft Surface care ar face descoperirea de continut si afisarea sa mult mai usoara.

Din pacate pentru cei de la New England Patriots, tabletele Microsoft Surface cu strategiile lor de joc s-au blocat in timpul unui meci de fotbal american care s-a desfasurat in cursul zilei de ieri si foarte multe nemultumiri au aparut din cauza produsului celor de la Microsoft.

Conform celor care au investigat problema, totul a avut la baza o aplicatie speciala folosita pentru a analiza pozitiile jucatorilor in timpul jocului si a vizualiza strategia adversarului, ea conectandu-se la un server in care sunt stocate informatiile, probleme de conectivitate blocand acea aplicatie.

Rezolvarea problemelor a durat aproximativ 20 de minute, conform reprezentantilor NFL, insa aceasta nu este prima oara cand diversi jucatori sau antrenori nu sunt multumiti de modul in care functioneaza tabletele Microsoft Surface, toate aceste detalii aparand in diverse ocazii pe internet.

Our team on the field has confirmed the issue was not related to the tablets themselves but rather an issue with the network. We worked with our partners who manage the network to ensure the issue was resolved quickly.

Microsoft nu a avut parte de publicitate chiar atat de pozitiva dupa adoptarea tabletelor Microsoft Surface de catre echipele NFL, asa ca ramane de vazut ce vom mai vedea.