Productia Apple Watch 2 a fost deja programata

Apple Watch 2 este denumirea pe care cea de-a doua versiune a smartwatch-ului Apple o va avea, compania americana programand deja perioada in care viitorul sau ceas inteligent va intra in productie, cei din Cupertino intentionand sa le cerea partenerilor sa inceapa procesul in Q2 2016.

Q2 2016 incepe la data de 1 aprilie, astfel ca Apple Watch 2 ar urma sa fie produs intre 1 aprilie si 30 iunie, daca acest zvon se va dovedi a fi adevarat, in cele trei luni partenerii companiei Apple putand produce cateva milioane de unitati ale Apple Watch 2 pentru lansarea oficiala.

Quanta Computer urmeaza sa fie principalul producator al Apple Watch 2, asa cum se intampla acum si cu Apple Watch, compania Apple intentionand sa le ofere celor de la Foxconn o parte dintre comenzile de productie, insa acest lucru nu se va mai intampla in final.

Informatiile aparute in cursul acestei zile sugereaza faptul ca Apple nu va comanda un numar mare de unitati ale Apple Watch 2 pentru lansarea oficiala, asa ca decizia de a oferi unei singure companii intreaga productie este cat se poate de logica in aceste conditii.

The second-generation Apple Watch is expected to enter mass production in the second quarter with Quanta Computer to be the sole manufacturer of the device, according to sources from the upstream supply chain. Apple originally considered shifting some second-generation Apple Watch orders to Foxconn Electronics (Hon Hai Precision Industry), but decided to keep all the orders with Quanta.

Daca Apple Watch 2 va intra in productie in Q2 2016, atunci lansarea oficiala a noului produs al Apple ar putea avea loc cel tarziu in iulie – august, desi o lansare imediat dupa WWDC 2016 ar fi mult mai buna pentru a tine interesul ridicat pentru Apple.