Apple va crea seriale TV pentru iTunes si Apple TV

Apple ar putea deveni un producator de continut multimedia pentru iTunes si Apple TV, compania americana investigand posibila creare de seriale TV care sa fie disponibile pentru toti utilizatorii ce-i folosesc magazinele online care permit vizualizarea de continut multimedia pe internet.

S-a zvonit anul trecut ca Apple ar putea crea show-uri TV pentru Apple TV si iTunes dupa ce americanii au investit in crearea postului de radio online Beats 1 Radio, iar aceste informatii sunt readuse discutie astazi multumita unor confirmari venite din partea anumitor persoane care lucreaza in acest domeniu.

O publicatie americana ar fi reusit sa discute cu anumiti oameni ce sunt implicati in diverse parteneriate cu studiouri de productie de la Hollywood, acestia confirmand interesul companiei Apple pentru a dezvolta seriale TV pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Serialele TV create de catre compania Apple ar urma sa fie oferite prin libraria de continut multimedia a iTunes, ori ar urma sa fie oferite ca parte a unui abonament de televiziune online ce ar urma sa fie vandut pentru Apple TV 4, daca Apple va reusi sa convinga marile trusturi media sa-i permita sa il vanda.

The Cupertino-based tech giant began sounding out Hollywood’s creative community late last year, but has yet to sign any agreements, according to two people with knowledge of the overtures. One plan is to have deals in place so Apple can announce exclusive content as part of a cable-like offering in September, when it is expected to unveil its iPhone 7, said one of the people.

Exact precum in cazul anului trecut, si informatiile de astazi indica faptul ca discutiile purtate de catre reprezentantii Apple cu diversi producatori de continut sunt abia la inceput, deci ar putea trece mult timp pana cand un serial TV ar putea fi pregatit pentru lansare de catre cei din Cupertino.

In aceasta idee, chiar daca Apple va dezvolta continut original sub forma unuia sau a mai multor seriale TV, nimeni nu stie cand sau daca vor fi ele lansate, dar ideea in sine este extrem de interesanta.

1 COMENTARIU