Grams cantareste obiecte cu 3D Touch

Grams este un tweak oferit din cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus, el fiind gandit in ideea de a ne permite sa cantarim obiecte pe ecranele terminalelor folosind sistemul 3D Touch creat de catre compania Apple si oferit doar in cele doua modele de mai sus.

Dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos, Grams este capabil sa cantareasca obiecte prin 3D Touch si sa afiseze informatii despre greutatea lor direct in sistemul Control Center, sistemul de cantarire fiind afisate direct pentru utilizator in momentul accesarii centrului de control.

Pentru a cantari obiectele este necesar ca utilizatorul sa plaseze o lingura sau alt obiect care sa conduca electricitatea, cantarirea fiind facuta prin intermediul sau, deci fara un obiect intermediar nu puteti face cantarirea obiectelor indiferent de metoda folosita.

Grams provides a simple and intuitive way to get more use out of your 3D Touch device. At any time you need it, just swipe up to access your Control Center and get easy access to a scale. Just place any object you want to weight on a capacitive object, such as your finger or a spoon, and instantly know its weight. From portioning to measuring, the usefulness of having a scale at hand any time you need it is hard to overstate.

Grams este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

5 COMENTARII