Unde se vand cele mai ieftine si mai scumpe iPhone 6S

Daca ati fost vreodata curiosi sa aflati in ce tari se vand cele mai scumpe terminale iPhone 6S, ei bine astazi va spun ca Romania nu este una dintre tarile in care sunt comercializate cele mai scumpe smartphone-uri de top ale Apple, insa nici una dintre tarile cu cele mai ieftine unitati.

Desi in SUA compania Apple vinde iPhone 6S la un pret de 650 de dolari in magazinul sau online, doar in anumite state din tara pretul este lipsit de TVA-ul de 9% aplicat peste pretul din magazin, in majoritatea statelor terminalul ajungand sa coste peste 700 de dolari in final.

Totusi, daca americanii nu dores sa cumpere un iPhone 6S din SUA, ei au optiunea de a face o plimbare pana in Canada, tara in care se vand cele mai ieftine terminale iPhone 6S din lume, pretul lor final fiind mai mic decat cel practicat de catre compania Apple in magazinul online.

Cele mai ieftine terminale iPhone 6S sunt vandute in, exceptand SUA :

  1. Canada : 636.18 $
  2. Emiratele Arabe Unite: 707.64 $
  3. Hong Kong: 717.52 $
  4. Rusia: 730.27 $
  5. Taiwan: 731.17 $

La polul opus avem tarile in care sunt vandute cele mai scumpe iPhone 6S de pe planeta, pretul lor fiind cu aproximativ 20% mai mare decat cel practicat in Canada de catre compania Apple, diferenta fiind foarte mare chiar daca vorbim despre smartphone-uri extrem de populare.

Cele mai scumpe iPhone 6S sunt vandute in :

  1. Cehia : 847.84 $
  2. Ungaria : 858.02 $
  3. Suedia : 873.63 $
  4. Brazilia : 973.61 $
  5. Turcia : 1029.41 $

In Romania puteti gasi in aceasta pagina iPhone 6S mai ieftin decat in 90% din Apple Store-urile europene si asta pentru ca era normal ca la atat de mult timp dupa lansarea oficiala sa avem preturi mici pentru noul produs al companiei Apple.

21 COMENTARII

  1. In Austria e cel mai accesibil si ca distanța pana acolo pentru achiziționare si ca si pret. Eu de acolo le cumpar si le-am cumparat pe toate, de la Viena.

  2. Îți cam place sa le faci reclama celor de la quickmobile… Dacă tu consideri prețul de 3400lei pentru 6s 16gb, un preț mai mic decât 90% din Apple Store urile europene, eu nu mai am nimic de zis… Mi s-a luat de pupincurisme

  3. Daca ai bani nu te uiti la pret. Apple ramane un brand pt cine are banu gros. Orisi cum e diferenta super intre pretul din Canada si ala din Turcea, adica vreo 490 dolarei care nu e de ici de colo.

  4. De ce ma jignesti ? Chiar crezi ca as posta in locul lui Srb ? Sau al tau ? Nu ma vad intrand in pielea unui fan Apple aberant .

  5. stii ce inseamna cuvantul “nimeni” adica nicio persoana, ceea ce nu este adevarat ca ma deranjeaza pe mine.
    Si simt ca o iau razna si vin la tine acasa si iti iau gatul si iti fur samsungul in speranta sa iau 2 lei macar pt o paine sa am

  6. @Alexandrache Andrei. Din orice Apple store din Viena. Daca ai firma sau asa poti deduce TVA-ul si iti vine cu vreo 124€ mai mic pretul ceea ce e okay. Eu asa fac:))

  7. Salut băieți o recomandare pentru o folie de sticla temperata pentru iphone 6s (sa reziste -cineva ce a testat-o …si-a scăpat telefon pe jos cu ea si nu a pățit nimic telefonul …in concluzie cât mai buna ,rezistenta) sa o poți monta si dacă ai husa pe telefon. Mulțumesc anticipat