Primele imagini cu Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge apar in primele imagini care se presupune ca ar fi orificale, sursa imaginilor sustinand ca ele urmeaza sa fie folosite in materialele de presa pe care coreenii de la Samsung ar urma sa le distribuie dipa prezentarea oficiala din 21 februarie.

Din imaginile cu Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge veti putea observa ca design-ul terminalelor este foarte similar cu cel folosit de catre compania Samsung anul trecut pentru Samsung Galaxy S6, insa si ca vorbim despre ecrane cu dimensiuni diferite pentru terminale.

In baza primelor imgini cu Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge ne dam seama ca Samsung Galaxy S7 urmeaza sa incorporeze un ecran de 5.1 inch cu rezolutie qHD, in timp ce Samsung Galaxy S7 Edge urmeaza sa incorporeze un ecran cu diagonala de 5.5 inch si aceeasi rezolutie.imagini Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 edge

Imaginile cu Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge sugereaza faptul ca strategia celor de la Samsung este de a concura direct cu iPhone 6S si iPhone 6S Plus prin lansare anoilor produse, fiecare terminal Apple avand un concurent direct in produsele celor de la Samsung.

In ceea ce priveste design-ul, imaginile cu Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge ne dau de inteles ca nu vor exista schimbari majore fata de seria de smartphone-uri lansata in cursul anului trecut, iar aceasta informatie o aflasem inca de acum cateva saptamani.

V-am spus saptamana aceasta care sunt specificatiile tehnice Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge  si in baza lor va puteti face o idee foarte clara in legatura cu ceea ce vor aduce noile terminale, compania Samsung urmand a implementa inclusiv un slot microSD pentru extinderea spatiului de stocare.

Conform celor mai recente zvonuri imagini Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 edge 1aparute, Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge  urmeaza sa fie prezentate pe data de 21 februarie in cadrul Mobile World Congress, lansarea urmand a avea loc pe data de 11 martie la nivel global.