Samsung Galaxy S7 benchmark confirma performante uimitoare

Un nou Samsung Galaxy S7 benchmark a aparut in cursul noptii trecute, versiunea europeana a smartphone-ului, dar si a Samsung Galaxy S7 Edge fiind testate de catre persoane care colaboreaza cu Samsung pentru verificarea si certificarea terminalelor in vederea lansarii.

Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge ce urmeaza sa ajunga in Europa vor functiona in baza chip-ului Exynos 8890 produs de catre compania Samsung, acesta avand 8 nuclee tactate la 1.59 GHz pentru a oferi performante foarte bune, cel putin in aceste teste de performanta.

Primul Samsung Galaxy S7 benchmark vizibil in imaginea de mai jos arata un scor de 1358 puncte pentru testul single core si 4911 puncte pentru cel multi core, a doua imagine fiind pentru un benchmark facut pe Samsung Galaxy S7 Edge, scorul fiind similar, ambele modele fiind pregatite pentru Europa.

Daca ar fi sa comparam scorurile din benchmark-urile Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge cu cele ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus, am obtine un spor de performanta de 10% in testul multi core, insa performante mai slabe in testul single core, dar acest lucru era de asteptat.

benchmark Samsung Galaxy S7 Europa

Partea interesanta a acestor benchmark-uri este ca versiunea Samsung Galaxy S7 pentru SUA are performante mult mai mari decat terminalele care ar urma sa ajunga in Europa, iar asta desi teoretic vorbim despre exact aceleasi componente in toate.

De ce versiunea Samsung Galaxy S7 pentru SUA are performante mai bune decat versiuena din Europa, desi are acelasi chip si teoretic acelasi RAM, nu stie nimeni, insa daca toate componentele sunt identice, atunci vorbim despre manipularea aplicatiilor de benchmark.

benchmark Samsung Galaxy S7 Edge Europa

V-am spus astazi cand are loc prezentarea Samsung Galaxy S7, ieri am vazut primele imagini cu Samsung Galaxy S7 si saptamana aceasta am aflat specificatiile Samsung Galaxy S7, deci acum ramane doar ca terminalul sa isi faca oficial aparitia.

benchmark Samsung Galaxy S7 SUA