Cand va fi prezentat Samsung Galaxy S7 ?

Cand va fi prezentat Samsung Galaxy S7 ? O imagine publicata astazi de la o sursa foarte credibila confirma zvonurile aparute in trecut care sustineau ca prezentarea Samsung Galaxy S7 va avea loc pe 21 februarie in cadrul Mobile World Congress 2016.

Imaginea pare sa fi fost preluata de la o sursa din interiorul companiei Samsung deoarece grafica utilizata pentru aceasta invitatie ce pare a fi pregatita pentru trimitere catre presa este similara cu cea folosita si in trecut de catre compania Samsung pentru invitatii similare.

Prezentarea Samsung Galaxy S7 din 21 februarie 2016 nu va fi urmata si de o lansare imediata a smartphone-ului celor de la Samsung, el urmand a fi disponibil incepand cu data de 11 martie 2016 intr-o multitudine de tari de pe planeta.

Samsung si-a facut obiceiul de a anuntat smartphone-uri noi in cadrul Mobile World Congress 2016, asa ca prezentarea Samsung Galaxy S7 in cadrul acestui congres international nu ar trebui sa fie chiar atat de surprinzatoare, Samsung invitand la eveniment jurnalisti din intreaga lume.

data prezentare Samsung Galaxy S7

Bun, deci Samsung Galaxy S7 va fi prezentat pe 21 februarie 2016 si exista sanse foarte mici ca planurile Samsung sa se schimbe pana atunci, iar daca sunteti interesati de componetele pe care le va avea, atunci zilele trecut v-am vorbit despre specificatiile Samsung Galaxy S7.

In deea ce priveste design-ul Samsunga Galaxy S7, v-am spus in cursul zilei de ieri cum arata Samsunga Galaxy S7, o serie de imagini, ce pareau preluate tot de la compania Samsung, aparand pe internet si confirmand faptul ca vom vedea putine schimbari vizuale.

Acestea fiind spuse, trei saptamani ne despart de prezentarea Samsunga Galaxy S7 si putin peste o luna ne desparte de lansarea Samsunga Galaxy S7.

4 COMENTARII