Samsung Galaxy S7 si functia pe care as dori-o pe iPhone

Samsung Galaxy S7 ar putea contine o functie interesanta numita Always On Display, ea nefiind noua sau revolutionara, insa suficient de utila incat sa spun ca as dori sa o vad implementata si in iPhone-urile companiei Apple cand vor avea ecrane OLED.

Samsung a inregistrat marca Always On Display la Oficiul pentru Brevete de Inventie si Marci din SUA, deci ar intentiona sa o foloseasca intr-un produs si avand in vedere ca prezentarea Samsung Galaxy S7 se apropie cu pasi repezi, putem trage concluzia ca ea va ajunge in el.

Cu functia Always On Display, Samsung Galaxy S7 ar putea afisa notificari, ceasul sau informatii despre vreme fara ca ecranul sa fie aprins in totalitate la afisarea informatiilor, acest sistem fiind implementat acum cativa ani inclusiv in terminalele Motorola sau Nokia, dar sub alte denumiri.

Conform documentatiei pentru aceasta tehnologie, implementarea functiei Always On Display in Samsung Galaxy S7 ar genera un consum de 1 procent din baterie in fiecare ora a zilei, deci nu chiar atat de mult incat sa conteze semnificativ, energia economista putand chiar prelungi autonomia dispozitivului.

In momentul de fata nimeni nu stie daca Samsung va implementa functia Always On Display in Samsung Galaxy S7, insa ideea de afisa informatii pe ecran fara a-l aprinde in totalitate si fara a consuma energie multa este una pe care Apple ar trebui sa o preia.

Samsung Galaxy S7 Always On Display

5 COMENTARII