Cum anulez abonamentul Netflix ?

Cum anulez abonamentul Netflix ? Asta se intreaba multi dintre cei care au activat un abonament pentru serviciul de streaming audio dupa lansarea Netlix in Romania si au constatat ca acesta urmeaza sa traga primii bani in urmatoarele zile.

Ma numar printre cei care si-au activat un abonament atunci si care nu au gasit vreun rost in serviciul de streaming din cauza limitarilor, asa ca acum anulez abonamentul Netflix pentru ca a plati minim 8 euro pentru el reprezinta o investitie foarte proasta.

De ce anulez abonamentul Netflix

Anulez abonamentul Netflix pentru ca in luna urmatoare lansarii cred ca am accesat de maxim 10 – 15 ori website-ul pentru a vedea vreun serial, documentar sau film disponibil acolo si stiu ca multi dintre voi se afla in aceeasi situatie in momentul de fata.

Principalul motiv pentru care anulez abonamentul Netflix este totusi unul subsidiar, mai exact faptul ca nu avem acces la tot continutul multimedia din SUA, iar asta ma face sa ignor complet website-ul pentru ca nu merita sa platesti 8 euro pentru el lunar.

Cum anulez abonamentul Netlix

anulez abonament Netflix

Procedura prin care anulezi abonamentul Netlix este foarte simpla si presupune parcurgerea urmatorilor pasi:

  1. Accesezi website-ul Netflix si alegi profilul tau.
  2. In partea dreapta sus directionezi cursorul mouse-ului peste numele profilului tau.
  3. Acum alegi optiunea Your Account.
  4. In aceasta sectiune vei vedea un buton gri, mare, numit Cancel Membership.
  5. Dupa ce apesi buton vei fi directionat spre o fereastra noua pentru confirmarea actiunii, acolo fiind listata si data incepand cu care abonamentul va fi efectiv anulat. Pana atunci te vei putea bucura in continuare de Netflix.
  6. Confirmand din nou vei anula abonamentul. Toate setarile tale vor fi salvate in sistem timp de 10 luni.

Mai beneficiez de gratuitate ?

Pana la anularea efectiva a abonamentului poti vedea tot ceea ce iti era disponibil anterior, insa dupa data mentionata in confirmarea anularii nu vei mai putea vedea niciun fel de continut multimedia care nu este disponibil gratuit pentru vizionare.

In viitor va trebui sa platesti la activarea unui nou abonament Netflix, deci nu vei mai beneficia de gratuitate pe aceeasi adresa de email.

5 COMENTARII

  1. Ca sa ai cont nou gratis, pe langa ca tre sa folosesti email nou, trebuie sa platesti si cu un alt card, ca daca pui acelasi card iti contamineaza si acel nou email si nu iti mai da luna gratuita 😉