Poti face iOS 9.2.1 mai rapid pe iPhone si iPad ?

11

iOS 9.2.1 este cea mai rapida versiune a iOS 9 lansata pana in prezent, build-ul public fiind mai rapid decat iOS 9.3 beta, insa unii utilizatori se intreaba daca nu cumva aceasta versiune a sistemului de operare poate fi si mai rapida pentru utilizarea zilnica a iDevice-urilor noastre.

La aceasta nedumerire va va raspunde clipul video de mai jos in care veti vedea o comparatie facuta intre un iPhone 4S cu iOS 9.2.1 standard si un iPhone 4S in care au fost dezactivate anumite functii ale iOS care teoretic ar trebui sa consume destul de multe resurse.

Mai eact, vorbim despre eliminarea efectului de blur prin activarea functiei Reduce Transparency, dezactivarea Background App Refresh, activarea functiei Reduce Motion si dezactivarea sistemului de cautare universala prin intermediul Spotlight, acestea fiind doar cateva dintre consumatoarele de resurse.

Acum daca v-ati fi asteptat ca iPhone 4S cu iOS 9.2.1 standard sa se transforme dintr-o Dacie intr-un BMW dupa dezactivarea anumitor functii sau elemente grafice, ei bine probabil sunteti dezamagiti sa aflati ca nu exista vreun spor in performante dupa indeplinirea procedurii.

Practic iPhone 4S cu iOS 9.2.1 nu merge nici mai bine si nici mai rau dupa dezactivarea acelor functii care consuma resursele dispozitivelor, asa ca in final utilizatorii nu pierd si nu castiga nimic, iar rezultatele ar trebui sa fie similare si pe alte dispozitive.