iOS 9.2.1 vs iOS 9.3 beta 2 – care este mai rapid ?

iOS 9.2.1 a fost lansat saptamana trecuta de catre compania Apple, in timp ce iOS 9.3 beta 2 este disponibil inca din cursul serii trecute, iar astazi vedem o compratie intre performantele celor doua versiuni ale sistemului de operare iOS 9, schimbari majore fiind oferite pentru ele.

In clipurile video de mai jos veti vedea o comparatie facuta intre iOS 9.2.1 si iOS 9.3 beta 2 pe iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S si iPhone 6, prima versiune a sistemului de operare fiind mai rapida decat cea oferita in format beta de catre compania Apple pentru dezvoltatori.

Fie ca vorbim despre iPhone 4S, fie ca vorbim despre iPhone 6, iOS 9.2.1 este mai rapid decat iOS 9.3 beta 2 si diferenta in anumite situatii este foarte mare, iar acest lucru este de asteptat avand in vedere ca vorbim despre o versiune beta comparata cu una finala.

Chiar daca iOS 9.3 beta 2 ofera performante mult mai slabe decat iOS 9.2.1 pentru utilizatori, nu trebuie sa va speriati deoarece este putin probabil ca versiunea finala a iOS 9.3 sa reprezinte un regres din punct de vedere al performantelor, Apple imbunatatind in mod constant modul in care ruleaza totul pe iDevice-urile sale.