Cum instalezi iOS 9.3 Night Shift pe Windows si Mac

iOS 9.3 Night Shift este o functie implementata de catre compania Apple in cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, el fiind creat in ideea de a ne ajuta sa ne relaxam ochii in utilizarea terminalelor noaptea.

Night Shfit din iOS 9.3 are capacitatea de a modifica tonalitatea culorilor eccranelor iPhone, iPad si iPod Touch-urilor care ruleaza sau vor rula iOS 9.3 sau versiuni viitoare, Apple sustinand ca acest sistem ne poate ajuta sa dormim mai bine prin reducerea luminii emise de ecrane in fata ochilor nostri.

Desi sistemul Night Shift a fost implementat in iOS 9.3, el exista de foarte multa vreme pentru iPhone, iPad si iPod Touch sub forma unei aplicatii numite f.Lux lansata initial pentru cei care au jailbreak si portata mai apoi pe OS X si Windows, deci ea poate fi folosita si pe calculatoare.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata programul pentru Windows numit f.Lux, aplicatia pentru OS X avand un format similar, in ambele cazuri rezultatul final fiind reducerea intensitatii luminii emise de catre ecran pentru a ne ajuta sa lucra mai confortabil noaptea.

iOS 9.3 Night Shift Windows Mac

f.Lux pentru Windows si OS X are un meniu complex de setari care ne permite sa alegem cum se aplica modificarile pentru ecranele terminalelor noastre, programul functionand automat, insa desigur ca voi il puteti ajusta dupa propriile nevoi.

Puteti descarca f.Lux pentru Windows si OS X din aceasta pagina.