Save Mars – Joc arcade de actiune disponibil in App Store

Save Mars este inca un joc de tip arcade si actiune in spatiu, disponibil in App Store. Este un joc de tipul ” one-touch ” in care trebuie sa iti aperi planeti de rachete de asteroizi. Pentru asta trebuie sa aveti reflexe rapide si o buna concentrare!

In joc, exista doua moduri de baza, modul Pro si Relax. In modul Pro, trebuie sa atingi si sa distrugi rachete, cat mai repete, incercand sa nu faci prea multe greseli, pentru a atinge un scor cat mai mare. In modul Relax, in schimb, puteti relaxati sa va jucati, fara a avea acelasi nivel de presiune ca in modul anterior.

Cum te joci practic? Dupa cum ziceam jocul este de tipul “one-touch”, adica nu exista nici un fel de butoane, detalii si comenzi, trebuie doar sa faceti click pe ecran, o data sau de mai multe ori. E un joc extrem de simplu si destresant, a carui complexitate creste pe masura ce jocul continua.

Are o grafica in conformitate cu tipul jocului, pe scurt fiind un joc bun pentru a umple pauzele din timpul zilei. Jocul suporta Game Center si este disponibil gratuit pentru descarcare.