Samsung Galaxy S7 nu scapa de o problema a iPhone 6S

Samsung Galaxy S7 va fi prezentat pe 21 februarie, data oficiala fiind anuntata de catre cei de la Samsung in cursul noptii de luni, insa ceea ce Samsung inca nu a anuntat are legatura cu design-ul viitorului sau produs, acesta avand o caracteristica pe care unii nu o apreciaza.

Vorbesc desigur despre camera care se pare ca nu va fi complet introdusa in carcasa, ci va iesi cu pana la 1mm in exterior pentru a nu oferi aspectul unui terminal care are carcasa complet plata, asa cum si-ar dori foarte multi fani ai seriei Galaxy.

Imaginea de mai jos a fost creata in baza unor schite pentru Samsung Galaxy S7 preluate de catre angajati ai coreenilor sau furnizate chiar de catre compania asiatica, ele dezvaluind faptul ca noul terminal va avea un design similar modelului anterior.

Samsung Galaxy S7 va fi mult mai subtire decat Samsung Galaxy Note 5, conform acestei imagini, iar camera nu va iesi la fel de mult in exteriorul carcasei, insa nici nu va fi complet acoperita de catre aceasta, asa ca utilizatorii care sperau la o asemenea schimbare, vor trebui sa se obisnuiasca cu faptul ca ea nu va veni.

Samsung Galaxy S7 camera exterior carcasa

Samsung Galaxy S7 va avea putine schimbari de design fata de Samsung Galaxy S6, insa ar putea fi mai subtire si mai ingust decat fostul flagship al celor din Coreea de Sud, insa ramane de vazut cate dintre aceste zvonuri se vor dovedi a fi adevarate.