Samsung Galaxy S7 Edge a aparut pe website-ul Samsung

Samsung Galaxy S7 Edge a aparut pe website-ul Samsung in cursul acestei zile, compania coreeana confirmand in mod oficial denumirea pe care viitorul sau smartphone urmeaza sa o aiba, iar in imaginea de mai jos puteti vedea cum a fost posibil totul.

Intr-o pagina dedicata dezvoltatorilor in care sunt descrise diverse functii ale terminalelor Edge, compania Samsung mentioneaza Samsung Galaxy S7 Edge ca fiind unul dintre smaSamsung Galaxy S7 confirmat Samsungrtphone-urile sale care au ecran curbat si ofera aceste functii inedite.

Desi Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge vor fi prezentate pe 21 februarie, compania Samsung incearca sa atraga cat mai multa atentie inspre propriile produse, asa ca a inceput sa scape diverse informatii chiar si pe website-ul sau oficial.

Avand in vedere ca prezentarea Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge se apropie, ne putem astepta ca in cursul urmatoarelor zile sa vedem alte informatii de acest gen aparute in presa sau chiar pe website-ul coreeniilor pentru a creste interesul pentru eveniment.

In general cei de la Samsung sau parteneri de-ai lor ofera informatii de acest gen inaintea unei prezentari, iar confirmarea denumirii Samsung Galaxy S7 Edge pentru lumea intreaga nu este o greseala, asa cum nicio companie nu gresete intr-un asemenea mod.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S7 Edge a fost confirmat oficial de catre compania Samsung, stim ca el va fi cel de-al doilea terminal prezentat impreuna cu Samsung Galaxy S7 si stim ca el va avea un ecran curbat, asa cum se asteapta toti fanii Samsung.