Cum alegi scurtaturile pentru apelarea contactelor prin 3D Touch

Sistemul 3D Touch al iOS 9 pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus ne permite sa afisam scurtaturi pentru functii disponibile in aplicatii native si terte, iar pentru aplicatia Phone, Telefon, putem crea scurtaturi 3D Touch pentru apelarea de contacte fara a mai intra efectiv in aplicatia Telefon.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata aceste scurtaturi 3D Touch pentru apelarea de contacte de pe iPhone, simpla apasare mai puternica a aplicatiei Telefon, Phone, dezvaluindu-le pentru a oferi posibilitatea de a suna mult mai rapid unul dintre contactele foarte importante.

Pana la 3 scurtaturi 3D Touch pentru apelarea de contacte pt fi dedicate contactelor, a patra optiune fiind oferita doar in ideea de a crea rapid un contact nou in baza unui numar de telefon pe care il stim deja, deci va trebui sa va limitati la 3 contacte pentru apelare rapida.

Cum creezi scurtaturi 3D Touch pentru apelarea de contacte :

  1. Deschide aplicatia Phone, Telefon.
  2. Acceseaza sectiunea Favorite, Favorites.
  3. Apasa butonul + din partea superioara a ecranului.
  4. Alege contactul pe care-l doresti si apoi alege numarul de telefon pentru care doresti sa se faca apelarea.

scurtaturi apelare contacte 3D Touch

Primele 3 contacte din sectiunea Favorite, Favorites, a aplicatiei Phone, Telefon, vor fi afisate ca si scurtaturi 3D Touch pentru apelarea de contacte, asa ca va trebui sa le rearanjati in acea sectiune in ordinea dorita pentru a le afisa pe cele mai importante printre primele 3.

Aceasta este singura modalitate de a controla ordinea in care sunt afisate scurtaturile 3D Touch pentru apelarea de contacte in momentul apasarii puternice a aplicatiei Phone, Telefon, alte optiuni pentru ajustarea optiunilor nefiind disponibile.

Daca aveti jailbreak facut si vreun tweak care ofera functionalitate similara 3D Touch, atunci ar trebui sa puteti seta in acelasi mod scurtaturile 3D Touch pentru apelarea de contacte.

7 COMENTARII

  1. Daca tot comentam, hai sa scriem si corect. Incearca sa scrii “veche” sunt convins ca macar nu ne dor ochii cand o sa citim