Prima Pagina Facebook Aplicatia Facebook a fost actualizata in aceasta seara

Aplicatia Facebook a fost actualizata in aceasta seara

Facebook este o aplicație lansată special pentru iPhone, iPad și iPod Touch de către compania americană cu același nume pentru a permite accesarea rapidă a rețelei sale de socializare de oriunde și oricând.

În cursul acestei seri aplicația Facebook a fost actualizată, compania americană menționând doar faptul că a implementat o serie de îmbunatatiri menita să rezolve diverse probleme de funcționare și să crească viteza de utilizare a titlului său.

THANKS FOR USING FACEBOOK! TO MAKE OUR APP BETTER FOR YOU, WE BRING UPDATES TO THE APP STORE EVERY 4 WEEKS. IF YOU HAVE IOS7 OR UP, YOU CAN UPDATE THE APP AUTOMATICALLY (WITHOUT CHECKING BACK HERE) BY GOING TO SETTINGS > ITUNES & APP STORE > AUTOMATIC DOWNLOADS AND TURNING ON UPDATES. EVERY UPDATE OF OUR FACEBOOK APP INCLUDES IMPROVEMENTS FOR SPEED AND RELIABILITY. AS OTHER NEW FEATURES BECOME AVAILABLE, WE’LL HIGHLIGHT THOSE FOR YOU IN THE APP.

Aplicația Facebook pentru iPhone, iPad și iPod Touch este disponibilă pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

  • bogdan bolo

    Asa bine s-a actualizat ca la mine nu mai merge. Sau mai bine spus mi-a mers pana cand am dat share la Nebunia cu ziua prieteniei.

  • rolandire

    Scuze pt intrebare, de mult am vrut sa te intreb, sunt f curios, de ce scrii ca a aparut un update, eu cred ca toata lumea vede ce update are si ca tu scri subiecte de felul asta ar fi very annoying aproape pt toti oameni!

  • Well, realitatea nu e asa cum o vezi tu pe telefon. Foarte multa lume nu are activate optiunile de actualizare automata a aplicatiilor si foarte multa lume nu se oboseste sa-si actualizeze aplicatiile.
    Desigur, daca nu te intereseaza articolele despre actualizarile aplicatiilor, le poti ignora.