Cum setezi un iPhone sa se blocheze cand il bagi in buzunar

Nu stiu cati dintre voi si-au dorit vreodata sa aiba o functie care sa permita blocarea unui iPhone cand este bagat in buzunar, insa un tweak numit LockPocket promite sa faca acest lucru dupa instalarea in dispozitivul vostru, totul fara ca voi sa blocati terminalul in prealabil.

Conform dezvoltatorului LockPocket, utilizatorii pot seta un interval de timp care trebuie sa treaca intre introducerea in buzunar si blocarea efectiva, scoaterea iPhone din buzunar deblocand terminalul fara ca voi sa mai faceti vreo alta actiune daca nu aveti un cod de siguranta.

LockPocket are un meniu de setari disponibil in aplicatia Configurari, Settings, a iOS 9, iar functionalitatea este oferita cu ajutorul senzorului pentru lumina ambientala pe care compania Apple l-a implementat in dispozitivele sale vandute in lumea intreaga de atatia ani de zile.

LockPocket you no longer need to unlock your iPhone when you put it in your pocket. Indeed when you put your iPhone in your pocket it will automatically Origin Lock, then when you come out the screen will turn on automatically. A section in the settings is available. You can set time interval between when you put your iPhone in your pocket and the time your iPhone will Origin Lock. You also choose to blacklist applications.

LockPocket este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.