Facebook a implinit 12 ani, a lansat o noua functie grozava

Facebook a implinit 12 ani astazi si pentru a celebra cum se cuvine aniversarea, compania americana a lansat o noua functie pentru utilizatori, ea avand la baza cel mai important pilon al succesului sau, interactiunile dintre prieteni in cadrul retelei de socializare.

Mai exact, compania Facebook a lansat Friends Day, adica astazi le va arata utilizatorilor cum au interactionat ei cu prietenii Facebook de-a lungul timpului, totul fiind afisat in News Feed sub forma unui clip video format din colaje de poze publicate de noi.

Facebook Friends Day iti aduce prietenii aproape

Puteti vedea in imaginea animata de mai jos ca vorbim despre adunarea celor mai importante poze, pe baza interactiunilor, publicate de catre noi de-a lungul timpului si despre aducerea in prim-plan a prietenilor cu care am interactionat cel mai mult pe Facebook.

Clipurile video sunt create automat de catre cei de la Facebook cu ocazia Friends Day, deci voi veti putea doar sa le vedeti in News Feed si sa le partajati oamenilor cu care ati impartasit atat de multe momente frumoase in viata reala sau pe Facebook.

That’s what the best movements do. You find ways to keep it focused on the needs of the community, and it’s not about you. And that’s the whole point of Friends Day. We felt like the world was making it too much about us and it’s not about us.

Clipul vostru special pentru Friends Day ar trebui sa apara in News Feed in aplicatia Facebook sau in website-ul companiei de socializare, insa ar putea dura cateva ore pana cand il veti putea vedea.

Facebook Friends Day

2 COMENTARII