ManualVPN aduce mai mult control pentru conexiunile VPN

ManualVPN este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, el oferind posibilitatea de a controla mult mai fin setarile pentru conexiunile VPN create in sistemul de operare iOS 7 – iOS 9 al celor de la Apple.

Conform dezvoltatorilor ManualVPN, tweak-ul ne permite sa setam ca anumite aplicatii sa se conecteze automat la prima retea VPN din lista noastra in momentul deschiderii, astfel ca nu va mai trebui sa cautam de fiecare data reteaua VPN dorita.

ManualVPN are un meniu de setari disponibil in aplicatia Settings, Configurari, a sistemului de operare iOS 9, iar de acolo putem configura toate optiunile pe care dorim sa le folosim impreuna cu acest pachet dedicat Cydia.

Automatically connect to the first VPN server in your VPN list when starting certain applications (Which you can configure in System Preferences). Should work on any device above iOS7. Tested on iOS9 iPad Air 2. When you run into issue: Hold volume + and reboot to enter safe mode and delete this tweak.

ManualVPN este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.