Apple Watch este mai popular decat iPhone 2G

Apple Watch este mai popular decat iPhone 2G conform CEO-ului companiei Apple, Tim Cook, el facand aceasta afirmatie in fata angajatilor celor din Cupertino, o conferinta special organizata pentru a dezvalui diverse informatii din cadrul Apple fiind oportunitatea de a anunta aceasta realizare.

Conform lui Tim Cook, Apple Watch a generat mai multe vanzari in perioada sarbatorilor de iarna decat a generat iPhone 2G in aceeasi perioada a anului 2007, iar acest lucru este cu adevarat surprinzator.

Compania Apple nu a furnizat cifre de vanzari pentru Apple Watch pana in prezent, insa se speculeaza ca in intregul an 2015 s-au vandut aproape 10 milioane de unitati in lumea intreaga, cifra fiind cu mult mai mare decat cea inregistrata de catre iPhone 2G in primul sau an pe piata.

Constient de faptul ca tot ceea ce va spune in conferinta cu angajatii va ajunge la presa, Tim Cook a evitat sa ofere detalii privind vanzarile Apple Watch si cel mai probabil pana la anul nu le vom afla, insa afirmatia sa privind popularitatea este foarte usor de crezut.