Jocul ascuns al Facebook Messenger

Daca purtati zilnic conversatii cu diverse persoane prin intermediul Facebook Messenger, atunci este bine sa stiti ca Facebook a creat un joc special pe care il puteti juca cu interlocutorii vostri in timpul conversatiilor pentru a face timpul sa treaca mai usor.

Vorbim despre un joc de sah pentru Facebook Messenger pe care il puteti vedea in imaginea de mai jos, el fiind vizibil in interfata de chat a sistemului de mesagerie din interiorul relei de socializare, chiar daca purtati discutia din facebook.com sau din messenger.com.

Pentru a accesa jocul de sah pentru Facebook Messenger trebuie sa :

  1. Deschideti o conversatie cu un prieten.
  2. Scrieti cuvantul @fbchess play si apasati enter.
  3. Dupa ce va fi ales utilizatorul care va incepe jocul, va trebui sa tastatu @fbchess initiala piesei si locatia pe tabla de sah, apoi apasati enter.
  4. Daca nu va descurcati in a folosi comenzile, puteti tasta @fbchess help pentru a primi instructiuni detaliate.

Jocurile pot fi initiate oricand si pot fi finalizate oricand aveti timp, deci nu este necesar sa terminati un joc imediat dupa ce l-ati inceput, asa ca totul este disponibil pentru utilizatori in functie de preferintele acestora in ceea ce priveste distractia.

Jocurile de sah pentru Facebook Messenger pot fi initiate atat de pe calculatoare, cat si din aplicatia mobila Messenger.

sah Facebook Messenger