6 iPhone-uri de lux pe care nu le vei putea cumpara vreodata

iPhone-urile sunt cele mai populare smartphone-uri de pe planeta, iar in 2015 Apple a vandut 231 de milioane de unitati in intreaga lume, cifra fiind enorma pentru un singur producator, Samsung fiind singura companie care vinde mai mult in fiecare an.

Pentru ca iPhone-urile sunt atat de populare si sunt atat de dorite, diversi bijutieri fac bani foarte frumosi vanzand modele de lux ale terminalelor, acestea fiind placate cu aur si incrustate cu o varitate de pietre pretioase.

Bogatii lumii platesc intre cateva mii de dolari sau lire si cateva milioane de dolari pentru un iPhone care sa ii puna in evidenta oriunde s-ar afla, iar mai jos aveti cateva dintre terminalele iPhone de lux pe care probabil nu le veti putea cumpara vreodata.

BRIKK LUX Diamonds Omni Secure iPhone 6S
BRIKK LUX – cu un pret de vanzare de 156.000 de dolari, vorbim despre un iPhone 6S care este placat cu doua straturi de aur pur, aur roz sau platina, diamante care totalizeaza 40 de karate fiind plasate pe intreaga suprafata a carcasei.
Feld & Volk iPhone 6S
Feld & Volk este unul dintre cunoscutii bijutieri din Rusia, ei pregatind un iPhone 6S de 4600 de dolari care este placat cu ajur si are un design floral special, carcasa terminalului fiind protejata de safir, logo-ul fiind deasemenea iluminat.
Diamond RockStar iPhone 6S
Diamond RockStar aduce un iPhone 6S de 14.500 de dolari care este placat cu aur si cu 800 de diamante care-l fac sa straluceasca oriunde s-ar afla.
GIVORI Calypso Pink Mother of Pearl iPhone 6s
GIVORI Calypso este o versiune a iPhone 6S placata cu aur si perle care costa 6300 de dolari, insa este unul dintre cele mai inedite terminale de acest gen.
Momentum by Legend Helsinki iPhone 6S
Momentul este un iPhone extrem de interesant facut de catre bijutierii de la Lengend Helsinki si vorbim despre un smartphone care este placat cu aur de 24 de karate, este protejat si de piele de crocodil, iar cei interesati pot avea inclusiv diamante de 10.70 de karate, totul pentru 4300 dolari – 20.000 dolari.
iPhone 6S Gresso
Gresso este un bijutier care s-a gandit ca o carcasa de 2000 de dolari pentru iPhone este o idee buna, ea fiind facuta din metal si avand o insertie din aur cu denumirea bijutierului si numarul carcasei, doar 999 fiind fabricate.