Vodafone – Supernet City 4G, internet gratuit si garantarea experientei retelei

In cursul acestei dimineti Vodafone Romania organizeaza o conferinta de presa in care a discutat despre evolutia retelei si serviciilor sale in ultimele luni, operatorul de telefonie mobila avand in acelasi timp si o serie de noutati interesante pentru clientii sai

Reteaua 4G

Vodafone a anuntat ca in momentul de fata acopera cu retele 4G si 4G+ toate municipiile resedinta de judet din Romania si o multitudine de alte locatii, in total peste 2500 de localitati din tara fiind acoperite de catre cei de la Vodafone cu infrastructura 4G.

Vodafone a fost certificata ca avand cea mai buna retea de internet 4G din Romania in cursul lunii trecute, astfel ca acoperirea mare din Romania aduce, teoretic, servicii de calitate foarte buna pentru clientii dintr-o buna parte din tara.

Supernet City 4G

Vodafone Supernet 4G CityPrintre noutatile interesante anuntate astazi, cea mai importanta este Supernet City 4G, cei de la Vodafone oferindu-le clientilor internet gratuit in anumite conditii timp de 2 luni de zile, maniera fiind similara cu cea gandita de catre Orange, dar mult mai limitata.

Mai exact, Vodafone Supernet City 4G le va oferi utilizatorilor Vodafone posibilitatea de a asculta muzica online in metrou prin reteaua operatorilor, insa in acelasi timp ei vor putea vedea gratuit online si filme HBO multumita unui parteneriat dintre cele doua companii.

Mai mult decat atat, cei interesati de carti vor putea citi carti online gratuite la metroul din Bucuresti, iar daca aveti nevoie de mancare sau bauturi, atunci Vodafone va va permite sa folositi gratuit internetul lor pentru a face cumparaturi online prin Mega Image.

Toata aceasta promotie este valabila timp de 2 luni, pana la inceputul lunii martie.

Internet gratuit in weekend-ul Valentine’s Day

Da, weekend-ul viitor este Valentine’s Day si cei de la Vodafone vor marca evenimentul cu inca un weekend de internet gratuit pentru toti clientii care ii folosesc serviciile, astfel ca intre 13.02.2016, ora 00:00:01 si 14.02.2016, ora 23:59:59, toti clientii Vodafone beneficiaza de internet 4G gratuit.

Partea si mai interesanta este ca toti cei care nu folosesc reteaua Vodafone vor putea lua o cartela gratuita dintr-un magazin al operatorului si vor putea testa gratuit internetul 4G al Vodafone in cursul acestui weekend, asa ca veti putea vedea cat de bune sunt serviciile Vodafone in comparatie cu cele folosite de voi.

Garantarea experientei retelei

Astazi Vodafone a facut si un anunt in premiera in Romania, fiind pregatita sa le garanteze clientilor ca utilizandu-i reteaua vor avea parte de o experienta mai buna decat cea oferita de catre celelalte retele de telefonie mobila din Romania.

Pentru a se asigura ca ai sai clienti beneficiaza de o experienta mai buna, cei de la Vodafone au creat inclusiv un formular online prin care clientii vor putea raporta problemele pe care le au cu reteaua, ei primind 1 zi de internet gratuit pentru fiecare raportare confirmata.

Ziua gratuita de internet va fi oferita doar o singura data pe luna, indiferent cat feedback se ofera.

Reteaua certificata Best in Test a Vodafone devine prima retea garantata

  • Vodafone Romania garanteaza 100% gradul de satisfactie a utilizatorilor, abonati, clienti ai Cartelei sau ai serviciilor de business
  • Toti utilizatorii Vodafone pot beneficia de reteaua certificata de catre P3 Communications, garantata, prin trafic gratuit de date la Metroul din Bucuresti, intre 8 februarie si 31 martie
  • Pentru a experimenta capabilitatile superioare ale retelei Vodafone, toti romanii pot beneficia si de un nou week-end de Internet nelimitat gratuit, in 13 si 14 februarie

Bucuresti, 8 februarie 2016 –Vodafone Romania isi evidentiaza capabilitatile superioare ale retelei, certificata „Best in Test” de catre P3 Communications, devenind primul operator care garanteaza un nivel optim al satisfactiei pentru toti utilizatorii sai, abonati, clienti ai Cartelei sau ai serviciilor de business. Daca, din orice motiv, un utilizator al serviciilor Vodafone Romania nu este complet satisfacut si ofera feed-back in aceasta privinta, va fi recompensat cu o zi intreaga de Internet gratuit.

Mai mult decat atat, toti utilizatorii Vodafone Romania pot beneficia de reteaua certificata de catre P3 Communications, garantata, prin trafic gratuit de date la Metroul din Bucuresti, intre 8 februarie si 31 martie. De asemenea, pentru a experimenta capabilitatile superioare ale retelei, toti romanii pot beneficia si de un nou week-end de Internet nelimitat gratuit, in 13 si 14 februarie.

„Dorim sa evidentiem cea mai recenta realizare a retelei noastre – certificarea Best in Test pentru date si voce – si sa demonstram suprematia retelei noastre, devenind primii care garantam satisfactia clientilor nostri, indiferent de tipul serviciilor utilizate, in concordanta cu noua noastra campanie: 100% multumit sau recompensat. Mai mult decat atat, pentru a imbunatati si mai mult nivelul satisfactiei clientilor, suntem receptivi pentru orice utilizator si il recompensam printr-o zi intreaga de trafic gratuit de date, pentru a il folosi in reteaua noastra, care a inregistrat cele mai bune performante”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania

Incepand din data de 16 februarie, toti utilizatorii vor putea oferi feed-back despre experienta referitoare la serviciile Vodafone Romania direct prin intermediul aplicatiei MyVodafone. Fiecare utilizator care ofera feed-back relevant primeste o zi de Internet gratuit. Bonusul va fi activat in pana la 48 de ore de la completarea formularului din aplicatie si va putea fi utilizat timp de 24 de ore.

Ca un beneficiu suplimentar pentru utilizatorii serviciilor Vodafone Romania, in intervalul 8 februarie – 31 martie, clientii se vor bucura si de trafic gratuit de date, la Metroul din Bucuresti. Astfel, zona Metroului din Bucuresti va deveni “Supernet 4G City”, una dintre cele mai mari zone de Internet din Europa. Utilizatorii vor putea naviga, urmari filme sau asculta muzica, prin aplicatii mobile cum ar fi HBO GO sau Zonga, incerca noi experiente digitale, precum continutul imbogatit al Bibliotecii Digitale in parteneriat cu Humanitas sau continut digital de business, precum si sa beneficieze de continut util in aplicatii ca MyVodafone, ce poate fi descarcata de la adresa www.vodafone.ro/aplicatii sau sa cumpere online de la Mega Image, prin platforma Emag Supermarket Online. Traficul de date inregistrat la Metroul din Bucuresti va fi gratuit pentru toti utilizatorii Vodafone – abonati, clienti ai Cartelei sau ai serviciilor de business – pana la 31 martie 2016.

Mai mult, Vodafone ofera o noua experienta gratuita de Internet ce va permite tuturor utilizatorilor de telefonie mobila din Romania, indiferent de reteaua pe care o utilizeaza, sa navigheze gratuit pe Internet timp de doua zile, in weekend-ul 13-14 februarie. Aceasta experienta gratuita de date, fara costuri suplimentare si limitari de viteza, este valabila pentru toti utilizatorii serviciilor Vodafone – prepaid, clienti ai Cartelei sau ai serviciilor de business. Utilizatorii care nu folosesc serviciile Vodafone Romania vor putea, de asemenea, sa se bucure de experienta Internetului nelimitat gratuit, solicitand o cartela SIM in orice magazin Vodafone sau in reteaua de magazine partenere Vodafone, incepand din 8 februarie.

Suprematia retelei Vodafone Romania este unul dintre elementele-cheie ale noii platforme de comunicare. Sub mesajul „Ai puterea sa reusesti pe drumul tau”, Campania vorbeste despre inspiratia pe care Vodafone doreste sa o genereze in fiecare roman, pentru a isi gasi propriul sau drum catre succes si sa il atinga, cu sprijinul deplin al retelei Supernet 4G. Vodafone continua sa sprijine romanii in a trai o viata mai buna, cu ajutorul tehnologiei. Noua campanie de comunicare se deruleaza in mediile print, online, TV si outdoor.