Ecranul LG G5 sta mereu aprins

LG G5 este viitorul smartphone premium pe care compania LG se pregateste sa il lanseze pentru utilizatorii din lumea intreaga, noul terminal urmand a veni cu un design nou fata de cele cu care ne-a obisnuit producatorul coreean, dar si cu unele functii interesante.

Confor unei imagini animate publicate de catre LG pe propriul cont Facebook, LG G5 va avea ecranul mereu aprins, sau mai exact va beneficia de o tehnologie numita Always On, ea fiind similara cu cea Always On Display pregatita de Samsung, iar despre ea v-am vorbit zilele trecute.

Cand LG spune ca ecranul LG G5 va fi mereu aprins, compania se refera la faptul ca terminalul va putea afisa in ecranul de blocare ora, diferse informatii si alerte fara ca intregul ecran sa fie aprins, aceasta tehnologie reducand serios consumul de energie al dispozitivului.

Avand in vedere ca ecranele OLED nu folosesc panouri de iluminare in spatele ecranului, ecranul LG G5 isi va putea ilumina doar anumite portiuni pentru a afisa unele informatii importante pentru noi si fara a consuma foarte multa energie disponibila in bateria implementata in el.

LG G5 mereu aprins

Acestea fiind spuse, LG G5 se anunta a fi un terminal foarte interesant si daca va avea un aspect mai atragator decat vechile modele de smartphone-uri LG, atunci va avea o sansa serioasa de a concura cu iPhone 6S si Samsung Galaxy S7 pe pietele globale.