Samsung Galaxy S7 Edge real apare intr-o prima imagine

La doar cateva ore dupa aparitia primei imagini cu Samsung Galaxy S7 real, iata ca vedem si o prima imagine cu Samsung Galaxy S7 Edge real, cele doua terminale aratand exact precum in materialele de prezentare, dar si schitele aparute in decursul atator luni pe internet.

In prima imagine cu Samsung Galaxy S7 Edge real avem si o confirmare a faptului ca terminalul are numele de cod SM-G9350, exact precum s-a confirmat de catre diverse autoritati pentru certificarea vanzarii smartphone-urilor intr-o varietate de zone de pe glob.

Desi din aceasta prima imagine cu Samsung Galaxy S7 Edge real nu ne putem da seama ce dimensiune are ecranul, putem vedea ca el este curbat precum in cazul tuturor terminalelor din seria Edge, iar daca zvonurile sunt adevarate, atunci el are o diagonala de 5.1 inch, precum Samsung Galaxy S7.

Primul Samsung Galaxy S7 Edge real si confirmarea zvonurilor

Prima imagine cu Samsung Galaxy S7 Edge real ne arata si rezultatul obtinut de catre terminal intr-un test facut folosind aplicatia de benchmarking AnTuTu, el reusind sa adune 134704, mai mult decat terminalele iPhone 6S sau iphone 6S Plus lansate de catre compania Apple.

Samsung Galaxy S7 Edge realDin pacate prima imagine cu Samsung Galaxy S7 Edge real nu ne confirma si specificatiile tehnice ale produsului, insa el ar trebui sa aiba chip-uri Exynoss octa-core sau Qualcomm quad-core, 4 GB RAM, ecran Super AMOLED cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli, o camera principala de 12 megapixeli si o baterie de 3000 mAh.

In ceea ce priveste pretul Samsung Galaxy S7 Edge, cei de la Samsung ar putea vinde dispozitivul cu minim 750 de dolari in SUA sau 750 de euro in Europa, el fiind programat pentru prezentare pe 21 februarie impreuna cu Samsung Galaxy S7.