iOS 9.3 beta 3 a fost lansat!

iOS 9.3 beta 3 a fost lansat de catre compania Apple cu doar cateva minute in urma, cei din Cupertino oferindu-le dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS posibilitatea de a face actualizarea la cel mai recent build al viitoarei versiuni a sistemului de operare pentru iDevice-uri.

Avand in vedere ca iOS 9.3 beta 3 nu este versiunea public beta, cei care au instalat versiunea respectiva vor trebui sa mai astepte pana, cel mai probabil, maine pentru a putea instala acest build in propriile iPhone, iPad si iPod Touch-uri in vederea testarii inaintea lansarii.

Din pacate compania Apple nu a publicat o lista de schimbari pentru iOS 9.3 beta 3, insa stim de saptamanile trecute ca iOS 9.3 aduce pentru noi sistemul Night Shift, posibilitatea de a proteja notite cu parola ori Touch ID, noi scurtaturi pentru 3D Touch, un sistem multi-user pentru iPad si o serie de alte imbunatati pentru functionalitatea generala a terminalelor noastre.

iOS 9.3 beta 3 este lansat la o luna si jumatate dupa ce prima versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri a fost pusa la dispozitia dezvoltatorilor, compania Apple mentinand neschimbata strategia de lansare a actualizarilor pentru versiuni beta la 2 saptamani una dupa cealalta.

Pe masura ce se afla noutatile iOS 9.3 beta 3 va voi tine la curent in acest articol cu tot ceea ce veti gasi diferit.

31 COMENTARII

  1. Eu am incercat 9.2.1 si intradevar, se vede o diferenta enorma fata de 9.2 la viteza si fluiditate ,dar bateria se duce mai repede. L-am tinut o noapte cu functiile dezactivate(wi-fi,3g,servici localizare etc) si dimineata m-am trezit cu -20 % baterie fata de acelasi “experiment” cu 9.2 care imi “păpa” -3%.

  2. James stie tot 🙂 chiar si inainte sa lucreze departamentul software la versiunea finala ca 9.2 va fi mai reusit ca 9.3. Imi ghicesti te rog si mie in urina?

  3. Lol, da, stiu… faceam referire la faptul ca spre ex Verizon in USA testeaza in versiune beta pe acest build Wi-Fi calling. Anul trecut in ios 9.1 (parca) AT&T a lansat la fel… doar ai nostri operatori se misca ca melcul. Ca sa nu mai zic ca e de-a dreptul frustrant sa vad cum procedeaza cei de la orange, discriminare pe fata faza cu apel 4g si Wi-Fi calling doar pe terminalele alora de la samsung… tipic romanesc… asta e… 🙂

  4. Nu este cazul sa fiti ironici…si eu am probleme de baterie la trecerea la 9.2.1 si imi pare rau ca am trecut…papa rapid bateria. Cel mai mult mi-a tinut la 9.1 chiar daca erau bug-uri multe.

  5. @James Nu vreau sa fac pe desteptul si in nici un caz sa te contrazic. Ce voi urma sa spun e o parere. Eu curent ma aflu pe IOS 9.2 si astept cu nerabdare jailbreak din parte Pangu sau TaiG. Prin urmare nu am testat 9.2.1 si nici nu o voi face. IOS 9.0 a fost prima versiune de IOS 9. Adevarul e ca nu este perfecta. Din acest motiv cand IOS 9.1 a fost lansat atat eu cat si multe alte persoane au facut upgrade in speranta unei imbunatatiri. In schimb ce am primit? Mult lag bug-uri si izolati de posibilitatea de jailbreak. Apoi a aparut 9.2 care rezolva lag-ul. Asta e fost principalul motiv pentru care am facut upgrade. Nu aveam nimic de pierdut. E o chestie stiuta.. Cu cat mai multe functii adaugate apare si instabilitate. Asta face 9.2.1. Aduce mai multa securitate dar scade performantele. Dupa parerea mea nesimnificativ dar dupa comentariile celorlati se pare ca e mai mare impactul decat ma asteptam

  6. @zaone -Am un i6s de 16GB am doar 10 applicati cea mai mare e asphalt 8 si restu sub 400mb si 3 poze si imi arăt ca nu mai am suficeat spatiu pentru alte aplicati.

  7. Nu stiu daca e de la iOS dar de cand am 9.3 beta 1/2 la 10/20 % baterie se stinge telefonu singur si imi zice sa il pun la incarcat .. si vreau sa aflu cum rezolv asta 😛

  8. Zaone am o intrebare am un i6s de 2 saptamani nou din magazin si nu ma tine bateria absolut de loc il las toata noaptea de cand ma culc la incarcat si il scot dimineata stau ce stau pe el si imi scade bateria repede…Si mi sa intamplat sa il scot din priza telefonu sa aiba 58% baterie si mi-a crescut la 59% / 60% baterie scos din priza dar atunci m-a tinut cel mai mult bateria am ios 9.2…

  9. Off-Topic: Daca activati display zoom se vor incarca aplicatiile mai rapid, nu toate lumea aprecieaza iconitele/scrisul mai mari, dar macar ruleaza mai bine si mai fluid.

  10. Beta 3 la mine este foarte stabil, absolut nici-un Lag, totul merge fluid. Bateria deocamdată nu pot spune ceva concret.

  11. Problemele cu raportarea bateriei care sunt cunoscute. Fa-i update la 9.2.1, daca face la fel, fa-i un restore fara sa folosesti backup. Daca nu se rezolva, du-l la garantie.

  12. Vouă nu vă agață niciodată când dați pe spotlight search? Ori de sus în jos în meniu sau când faceți stânga …

  13. Public ar trebui să apară astăzi , abia aștept .. Am ințeles că pe iphone 6 se mișcă excelent , cică ar fi echilvalentul al ios 8.0 . Se mai miscă foarte bine pe 5s … altceva nu mai știu ..

  14. Salut .@Zaone nu am reusit nici cum sa rezolv problema ia cu memoria si am instalat battery doctor si am 9.2.1 am dat si restor la tel si nimic am trimis si poza pe facebook ajutor