Prima Pagina iPhone 7 Foarte multi posesori de iPhone asteapta iPhone 7

Foarte multi posesori de iPhone asteapta iPhone 7

Foarte multi posesori actuali de terminale iPhone asteapta lansarea iPhone 7 conform unui studiu derulat la inceputul acestui an in SUA, Bank of America si Merrill Lynch descoperind faptul ca nu mai putin de 42% dintre participantii la studiu, care detin iPhone, asteapta iPhone 7.

Procentul de persoane care nu vor mai cumpara vreun alt iPhone pana in toamna si vor astepta iPhone 7 este foarte mare daca ne gandim ca se stiu foarte putine despre viitorul terminal, iar procentele de acest gen nu sunt chiar atat de obisnuite, chiar si pentru Apple.

Conform studiului realizat de catre analistii celor doua banci, 51% dintre respondenti detin iPhone 6 sau iPhone 6 Plus si 26% detin iPhone 6S sau iPhone 6S Plus, restul detinand diverse alte modele ale iPhone.

In ceea ce priveste actualii detinatori de terminale iPhone 5S, 49% intentioneaza sa cumpere iPhone 6S sau iPhone 6S Plus anul acesta, in timp ce 21% asteapta iPhone 7, aici procentul fiind mic pentru noul terminal, insa vorbim despre persoane care nu fac upgrade prea des.

A BofA/Merrill Lynch survey showed 42% of the respondents who intend to purchase an iPhone are waiting for the iPhone 7. Additionally, 51% of those are waiting for the iPhone 7 are current iPhone 6 or 6+ users and another 26% are current 6S or 6S+ user. Of the current iPhone 5s owners, 49% plan to purchase the iPhone 6s or 6s plus, while 21% of current 5s owners are waiting for the iPhone 7.

Ca sa fiu sincer, procentul celor care nu vor mai cumpara un alt iPhone in afara iPhone 7 mi se pare foarte mare daca ne gandim la faptul ca inca mai avem multe de aflat despre viitorul terminal al companiei Apple, asa ca ramane sa vedem cum va arata un studiu similar facut in vara.

 • Fane

  Nu ma surprinde! 6S nu a venit cu ceva outstanding iar poporu’ are așteptări! …nu-ți crea așteptări ca să n-ai dezamăgiri…

 • alexandru20

  Nu cred ca va merita upgrade-ul mai alex daca ai 6S

 • alexandru20

  Ales scuze.

 • amfetamin

  Eu aștept 7S plus,7-le(ca orice iPhone fără S) va fi un produs beta (de test) pana la 7S,care pe lângă hardware-ul mai potent,va fi vindecat si de bolile copilăriei ce vor aparea(cu siguranța sub forma unui “gate”.

 • ibadea

  Asa este, daca nu are S, nu e produs final. Am avut aceeasi experienta cu 4S si 5S

 • disqus_DPH51pchVl

  Asa am facut si eu si nu mi-a parut rau. Deocamdata 6s pare un telefon potent pentru minim 3 ani, nu vad un salt prea mare la i7

 • marius

  Astept ca in fiecare an. Am avut tot de la 4-4s-5-5s-6p-6sp. Am avut tot timpul tel in maxim 1 luna de la lansarea in europa. Cel mainmult imi place ca nu pierd mai mul de 25% la revanzare. E exact ca la bmw 🙂 un brand care isi pastreaza valoarea in timp

 • banucan

  🙂 cel mai complet comentariu , are cuvintele: valoare, bmw, europa, si subinteles iphone

 • Mihai

  Suferi mult?

 • Catalin Bradac

  Hater?

 • Mihai

  Eu, nicidecum un, fan oarecare.