Atentie la tepele cu iOS 9.2.1 jailbreak

iOS 9.2.1 jailbreak este cautat de catre foarte multe persoane in momentul de fata si asta pentru ca deocamdata nu exista o solutie de iOS 9.2.1 jailbreak pentru vreun model al iPhone, iPad sau iPod Touch lansat de catre compania Apple si compatibil cu iOS 9.

Desi nu exista o solutie de iOS 9.2.1 jailbreak acum, foarte multe website-uri din strainatate incearca sa traga tepe cu iOS 9.2.1 jailbreak, ele cumparand publicitate pe Facebook si in reteaua Google Adsense pentru a scoate bani de la utilizatorii mult prea creduli.

Banii inainte

In general tepele cu iOS 9.2.1 jailbreak implica cererea unei plati pentru a putea avea acces la solutia de iOS 9.2.1 jailbreak, insa dupa efectuarea acelei plati utilizatorul nu primeste absolut nimic pentru ca software-ul inca nu a fost lansat de catre vreo echipa de hackeri.

Tepele cu iOS 9.2.1 jailbreak exista pentru ca oamenii inca nu s-au invatat cu ideea ca solutiile de jailbreak sunt oferite gratuit de catre hackeri, acestia fiind acum sponsorizati de catre diverse entitati care incearca sa profite de pe urma culegerii de date oferite de solutii, sau a promovarii facute pentru anumite magazine de aplicatii piratate.

teapa iOS 9.2.1 jailbreakBannere publicitare precum cel din imaginea alaturata sunt dovada ca tepele cu iOS 9.2.1 jailbreak pot fi profitabile pentru cei fara scrupule care incearca sa insele posesori de iDevice-uri, iar cand vedeti vreunul, ar fi bine sa va feriti de el si sa nu accesati acel website.

Virusi si malware

In cazul in care website-ul nu va cere bani, atunci programul pe care el il ofera pentru download este cu siguranta infectat cu adware/malware/virusi, asa ca hackerii pot prelua control asupra calculatorului vostru, sau doar datele importante din el.

Concluzionand, incercati sa evitati tepele cu iOS 9.2.1 jailbreak pentru ca atunci cand solutia va fi lansata, veti afla de pe iDevice.ro si nu va trebui sa platiti vreun ban pentru a descarca programul cu care puteti exploata terminalele voastre.

6 COMENTARII

  1. Mereu cand au aparut siteuri de genu a mai trecut vreo doua sapt si a aparut jailbreakul oficial . Si niciodata nu a aparut pentru un soft pe care apple nu il mai semneaza ,mereu a fost la cel curent. Noroc

  2. dar ce se mai aude de o solutie de jailbreak OFICIALA? n-au mai facut nimic de ceva luni bune si..vorba aia..au aprut intre timp alte versiuni ale IOS…