Apple dezvolta noi fete pentru Apple Watch

Fetele pentru Apple Watch reprezinta una dintre cele mai populare caracteristici ale ceasului inteligent dezvoltat de catre compania americana, iar cei din Cupertino incearca sa produca noi animatii interesante de care viitorii possori ai ceasului inteligent se vor putea bucura.

Pentru a incerca sa expedieze procesul, compania Apple angajeaza ingineri care sa lucreze in echipa ce dezvolta fetele Apple Watch, oferta de munca publicata pe website-ul sau explicand cat se poate de clar care sunt cerintele unui asemenea job in cadrul Apple.

Cu ajutorul acestor fete animate utilizatorii pot schimba complet aspectul ceasului inteligent in momentul in care el este blocat si se doreste doar vizualizarea informatiilor despre ora sau a anumitor notificari, ele neavand o functionalitate foarte complex, ci in principal un rol decorativ.

Apple a prezentat fetele pentru Apple Watch drept una dintre principalele functii pe care utilizatorii noului produs ar trebui sa le incerce dupa achizitie si va fi interesant de vazut cum vor evolua ele in watchOS 2.x, dar si in watchOS 3 sau in viitoarele versiuni ale sistemului de operare.

Join the team that is revolutionizing the watch! As a software engineer on the Apple Watch team, you will be responsible for building the Clock Faces and Complications. You’ll work closely with the UI design, iOS Frameworks, and QA teams to develop interactions of superior quality that will ship to millions of users.

fetele Apple Watch