Google ofera spatiu gratuit in Google Drive

Google Drive este unul dintre cele mai populare sisteme de file sharing existente in momentul de fata pe planeta, iar cu ocazia zilei sigurantei online, sarbatorita astazi, compania Google le ofera celor interesati 2 GB de spatiu gratuit pe viata in sistemul sau.

Aceasta oferta a fost facuta si anul trecut, Google Drive oferind 2 GB de spatiu gratuit si atunci pentru utilizatori, iar pentru a beneficia de aceasta oferta cei interesati trebuiau sa completeze informatiile privind securitatea conturilor lor in sistemul online al celor de la Google.

Completarea tuturor datelor cerute de catre Google in pagina dedicata introducerii informatiilor de securitate va avea drept efect alocarea automata a 2 GB de spatiu gratuit in Google Drive pentru contul Google pentru care s-au completat informatiile de securitate cerute.

Google ofera anual 2 GB de spatiu gratuit in Google Drive pentru a-ai convinge utilizatorii sa isi actualizeze constant informatiile privind securitatea propriilor conturi Google, iar cei care au beneficiat de aceasta campanie anul trecut vo putea adauga inca 2 GB la spatiul pe care il au acum.

Pentru a beneficia de aceasta promotie si a primi 2 GB de spatiu gratuit in Google Drive va trebui sa vizitati aceasta pagina.

Articolul precedentIstoria fotografiei in doar 5 minute (Video)
Articolul următorSamsung Galaxy S7 va fi impermeabil
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.