Prima Pagina Google Drive Google ofera spatiu gratuit in Google Drive

Google ofera spatiu gratuit in Google Drive

Google Drive este unul dintre cele mai populare sisteme de file sharing existente in momentul de fata pe planeta, iar cu ocazia zilei sigurantei online, sarbatorita astazi, compania Google le ofera celor interesati 2 GB de spatiu gratuit pe viata in sistemul sau.

Aceasta oferta a fost facuta si anul trecut, Google Drive oferind 2 GB de spatiu gratuit si atunci pentru utilizatori, iar pentru a beneficia de aceasta oferta cei interesati trebuiau sa completeze informatiile privind securitatea conturilor lor in sistemul online al celor de la Google.

Completarea tuturor datelor cerute de catre Google in pagina dedicata introducerii informatiilor de securitate va avea drept efect alocarea automata a 2 GB de spatiu gratuit in Google Drive pentru contul Google pentru care s-au completat informatiile de securitate cerute.

Google ofera anual 2 GB de spatiu gratuit in Google Drive pentru a-ai convinge utilizatorii sa isi actualizeze constant informatiile privind securitatea propriilor conturi Google, iar cei care au beneficiat de aceasta campanie anul trecut vo putea adauga inca 2 GB la spatiul pe care il au acum.

Pentru a beneficia de aceasta promotie si a primi 2 GB de spatiu gratuit in Google Drive va trebui sa vizitati aceasta pagina.

 • Lucian Palievici

  Merge, e deja al doilea an in care google are aceasta “promotie”. 19 GB free !

 • Bogdan

  Mie nu mi a mers :'( . Adica am trecut prin pasii aia dar nu mi a mai dat 2 gb

 • KlaudiNhO

  Mai incearca …. trebuie sa mearga

 • Lucian Palievici

  Refresh-ul la stocare nu se face chiar pe loc, insa se face (daca ai urmat toti pasii, in ultimul ecran apare un mesaj de la google in care se precizeaza faptul ca primesti cei 2GB).

 • terrymada

  Da:) cei cu conturi mai vechi de gmail au spatiul comun:) de ex aveam la email 18gb gratuit+2 promotia= 20gb