Samsung Galaxy S7 va fi impermeabil

Samsung Galaxy S7 va fi impermeabil, iar desi deocamdata compania Samsung nu a confirmat aceasta noua caracteristica a viitorului sau terminal, indicii credibile vin sa ne anunte in avans ca terminalul nu va fi afectat de contactul prelungit cu apa.

In 2014 compania Samsung a oferit aceasta caracteristica pentru terminalele sale, ea fiind eliminata din dispozitivele vandute in 2015 pe piata, insa Samsung Galaxy S7 va fi impermeabil si implicit Samsung Galaxy S7 Edge va beneficia de aceeasi caracteristica.

Samsung Galaxy S7 va fi impermeabil

Informatiile care confirma faptul ca Samsung Galaxy S7 va fi impermeabil vin de pe un website specializat in vanzarea de componente pentru smartphone-uri, el avand listate o serie de componente ale Samsung Galaxy S7 care sunt marcate ca fiind impermeabile.

Ca Samsung Galaxy S7 va fi impermeabil nu este greu de crezit avand in vedere ca foarte multe persoane au apreciat foarte mult aceasta caracteristica a smartphone-ului, iar reimplementarea sa intr-un terminal nou era logica in baza cererii foarte mari.

Ieri v-am prezentat si primele imagini cu un Samsung Galaxy S7 real si mai apoi un Samsung Galaxy S7 Edge real, ambele terminale urmand a fi prezentate de catre compania Samsung in cadrul unei conferinte programate pentru data de 21 februarie.

Samsung Galaxy S7 impermeabil