iOS 9.3 beta 3 – primele impresii

12

iOS 9.3 beta 3 a fost lansat de catre compania Apple in cursul noptii trecute, noua versiune a sistemului de operare fiind intr-o prima faza oferita doar dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS, versiunea public beta urmand a fi cel mai probabil disponibila de astazi.

Am instalat aseara iOS 9.3 beta 3 pe iPhone 6S Plus si n-as putea gasi cuvinte de lauda pentru acet build al iOS 9.3 deoarece in timpul petrecut de atunci si pana acum n-am avut parte de o experienta buna utilizandu-l, insa desigur ca ma asteptam la asa ceva.

Performante

Dimineata v-am prezentat o comparatie in performante intre iOS 9.2.1 si iOS 9.3 beta 3, iar in acele clipuri video puteti vedea ca exista un usor avantaj pentru prima versiune in fata celei de-a doua, insa va spuneam si mai sus ca diferentele de acest gen sunt de asteptat.

Din pacate in cazul meu experienta a fost diferita, iOS 9.3 beta 3 avand lag in interfata la deschiderea sau inchiderea de aplicatii, la task switcher sau la trecerea de la o aplicatie la alta, el fiind foarte enervant in majoritatea cazurilor, darvorbim despre o versiune beta.

Problema este ca exista lag si in ceea ce priveste aprinderea ecranului dupa primirea de notificari pe terminale, iar aceasta problema nu exista in versiunile anterioare ale sistemului de operare iOS 9.

Autonomie si probleme de functionare

Despre autonomia bateriei iOS 9.3 beta 3 nu va pot spune absolut nimic deocamdata pentru ca au trecut doar putin peste 14 ore de la instalare, asa ca voi reveni in urmatoarele zile cu informatii suplimentare cu privire la perioada de functionare a iDevice-urilor.

In ceea ce priveste problemele de functionare, pot sa va spun ca nu am intampinat deocamdata crash-uri sau blocari in timpul utilizarii, asa ca din acest punct de vedere puteti sta linistit deoarece nu veti avea probleme, teoretic, in folosirea terminalelor voastre zilnic.

Per total n-as putea spune ca recomand cuiva instalarea iOS 9.3 beta 3, insa sunt curios ce experienta ati avut voi cu acest build.