Prima Pagina iOS 9 iOS 9.3 beta 3 – primele impresii

iOS 9.3 beta 3 – primele impresii

iOS 9.3 beta 3 a fost lansat de catre compania Apple in cursul noptii trecute, noua versiune a sistemului de operare fiind intr-o prima faza oferita doar dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS, versiunea public beta urmand a fi cel mai probabil disponibila de astazi.

Am instalat aseara iOS 9.3 beta 3 pe iPhone 6S Plus si n-as putea gasi cuvinte de lauda pentru acet build al iOS 9.3 deoarece in timpul petrecut de atunci si pana acum n-am avut parte de o experienta buna utilizandu-l, insa desigur ca ma asteptam la asa ceva.

Performante

Dimineata v-am prezentat o comparatie in performante intre iOS 9.2.1 si iOS 9.3 beta 3, iar in acele clipuri video puteti vedea ca exista un usor avantaj pentru prima versiune in fata celei de-a doua, insa va spuneam si mai sus ca diferentele de acest gen sunt de asteptat.

Din pacate in cazul meu experienta a fost diferita, iOS 9.3 beta 3 avand lag in interfata la deschiderea sau inchiderea de aplicatii, la task switcher sau la trecerea de la o aplicatie la alta, el fiind foarte enervant in majoritatea cazurilor, darvorbim despre o versiune beta.

Problema este ca exista lag si in ceea ce priveste aprinderea ecranului dupa primirea de notificari pe terminale, iar aceasta problema nu exista in versiunile anterioare ale sistemului de operare iOS 9.

Autonomie si probleme de functionare

Despre autonomia bateriei iOS 9.3 beta 3 nu va pot spune absolut nimic deocamdata pentru ca au trecut doar putin peste 14 ore de la instalare, asa ca voi reveni in urmatoarele zile cu informatii suplimentare cu privire la perioada de functionare a iDevice-urilor.

In ceea ce priveste problemele de functionare, pot sa va spun ca nu am intampinat deocamdata crash-uri sau blocari in timpul utilizarii, asa ca din acest punct de vedere puteti sta linistit deoarece nu veti avea probleme, teoretic, in folosirea terminalelor voastre zilnic.

Per total n-as putea spune ca recomand cuiva instalarea iOS 9.3 beta 3, insa sunt curios ce experienta ati avut voi cu acest build.

 • florin

  Salut! Observ ca iOS este din ce in ce mai instabil, prea multe versiuni intr-un timp foarte scurt.

 • LucianHaragus

  @ florin
  Sa nu uitam totusi ca sunt beta-uri ! 9.2 sau 9.2.1 eu zic ca ii brici, la 9.2.1 intradevar sunt prea multi posesori care se “plang” de baterie… Dar eu la 9.2 sincer inca nu pot sa reprosez ceva

 • creed

  Am instalat si eu Beta 3 aseară , mie pe 6S îmi merge foarte bine, impecabil as putea spune, cât despre baterie nu observ nici-o diferenta, tine la fel de bine. In concluzie, la mine Beta 3 a venit cu o ușoară îmbunătățire fata de Beta 2.

 • Has A

  Is multumit de ios 9.2 si daca se putea ma opream la 9 fix find ca bateria tinea si 2 zile. utilizandul no stop cu 3 g!

 • Ari

  Eu nu înțeleg…de ce trebuie sa scoată iOS după iOS..? La intervale atât de scurte… Nu ar putea sa imbunătățească tot mai mult versiunea curenta? Si cand ajunge suficient la “maturitate”, pe baza ei sa scoată versiunea noua? In felul acesta, vom avea mereu probleme cu lag, bug, draci si laci…

 • Daniel

  La mine iOS 9.2.1 este stabil si merge impecabil !

 • m3

  Si la mine la fel

 • Claudiu

  Se aude ceva de public beta 3

 • Maine, probabil.

 • dragos

  Si la mine Ios 9.2.1 merge foarte bine si de cand folosesc facebook in safari bateria tine mult mai bine

 • Andrei P

  Salutare! Vers asta este beta, deci clar nu este o vers stabila…importante sunt vers finale, iar astea finale sunt ok. Singura pb majora este autonomia, dar din pacate pana nu se implementeaza ceva inovativ pe partea hardware…asta e. Vrei smartphone conectat la net tot tp, il incarci seara 🙂

 • macheavel

  Care va fi ultimul ios pentru iphone 4s ?