iOS 9.3 beta 3 vs iOS 9.2.1 – comparatia performantelor

iOS 9.3 beta 3 a fost lansat in cursul serii trecute de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, schimbarile nefiind mentionate in vreo lista publicata de catre americani, insa din pacate nu vorbim despre multe modificari vizibile.

iOS 9.3 beta 3 nu este deocamdata disponibil pentru utilizatorii obisnuiti in momentul de fata, deci Apple inca nu considera ca build-ul este suficient de bun pentru a-l pune la dispozitia lor, insa probabil versiunea public beta va fi oferita incepand de aceasta seara, dupa mici modificari.

Pentru a evidentia diferenta in performante intre iOS 9.3 beta 3 si iOS 9.2.1, mai jos avem patru clipuri video in care aceste doua versiuni ale sistemului de operare sunt comparate pe iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5 si iPhone 4S, diferentele dintre ele fiind destul de mici, dar sesizabile.

iOS 9.2.1 functioneaza mai rapid pe aceste terminale decat iOS 9.3 beta 3 si acest lucru era de asteptat avand in vedere ca vorbim totusi despre o versiune beta a sistemului de operare, asa ca daca veti dori sa instalati versiunea public beta, stiti la ce sa va asteptati de la ea.

iOS 9.3 beta 3 vs iOS 9.2.1 – performante