Internet gratuit la metrou cu Vodafone Supernet 4G City

Internet gratuit la metrou cu Vodafone Supernet 4G City este oferit tuturor abonatilor Vodafone incepand din cursul zilei de 8 februarie, operatorul de telefonie mobila urmand exemplul celor de la Orange care au oferit internet gratuit la metrou timp de cateva luni in 2011 si 2012.

Internetul gratuit la metrou face parte din campania Vodafone Supernet 4G City, operatorul de telefonie mobila atribuind aceasta denumire intregii retele subterane a metroului din Bucuresti, perioada de gratuitate fiind 8 februarie – 31 martie 2016, traficul facut in metrou nefiind contorizat.

Liber la net in metrou

In comunicatul de presa publicat impreuna cu noutatile anuntate de catre Vodafone in cursul zilei de marti se ofera cateva recomandari pentru utilizarea internetului gratuit la metrou, insa practic orice fel de trafic facut de catre utilizatori este gratuit, cel putin conform Vodafone.

Acestea fiind spuse, internetul gratuit de la metrou prin Vodafone Supernet 4G City trebuie incercat pentru ca veti avea si posibilitatea de a vedea cat de rapida poate fi o conexiune 4G de pe terminalul vostru in timp ce folositi reteaua de telefonie mobila a Vodafone.


Ca un beneficiu suplimentar pentru utilizatorii serviciilor Vodafone Romania, in intervalul 8 februarie – 31 martie, clientii se vor bucura si de trafic gratuit de date, la Metroul din Bucuresti. Astfel, zona Metroului din Bucuresti va deveni “Supernet 4G City”, una dintre cele mai mari zone de Internet din Europa. Utilizatorii vor putea naviga, urmari filme sau asculta muzica, prin aplicatii mobile cum ar fi HBO GO sau Zonga, incerca noi experiente digitale, precum continutul imbogatit al Bibliotecii Digitale in parteneriat cu Humanitas sau continut digital de business, precum si sa beneficieze de continut util in aplicatii ca MyVodafone, ce poate fi descarcata de la adresa www.vodafone.ro/aplicatii sau sa cumpere online de la Mega Image, prin platforma Emag Supermarket Online. Traficul de date inregistrat la Metroul din Bucuresti va fi gratuit pentru toti utilizatorii Vodafone – abonati, clienti ai Cartelei sau ai serviciilor de business – pana la 31 martie 2016.