Alcatel OneTouch Idol 4S – smartphone a carui cutie devine headset de realitate virtuala

Alcatel OneTouch Idol 4S este un nou smartphone care urmeaza sa intre in vanzare in perioada imediat urmatoare, el fiind primul din lume a carui carcasa poate fi transformata intr-un headset pentru realitate virtuala, imaginea de mai jos fiind cat se poate de sugestiva.

Alcatel OneTouch Idol 4S are un pret de vanzare de aproximativ 400 de dolari in SUA, iar in acest cost este inclusa si carcasa sa inedita, ea fiind compatibila cu aplicatiile create pentru Google Cardboard, astfel ca utilizatorii vor putea folosi si aplicatiile create pentru aceasta platforma.

In mod normal headset-urile pentru realitate virtuala de acest gen sunt vandute la preturi care incep de la cativa zeci de dolari si ajung pana la cateva sute de dolari, insa Alcatel OneTouch Idol 4S vine cu o idee interesanta a celor de la Alcatel care va fi preluata si de altii.

Desigur ca headset-ul de realitate virtuala a carcasei Alcatel OneTouch Idol 4S nu va oferi o experienta grozava pentru vizualizarea de continut, insa amcar utilizatorii nu vor fi obligati sa plateasca vreun ban in plus pentru a beneficia de o asemenea experienta.

Alcatel OneTouch Idol 4S headset realitate virtuala

Ce parere aveti despre aceasta idee a celor de la Alcatel ?