iOS 10 Street View este intens dezvoltat de Apple

iOS 10 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Apple in cadrul lunii iunie, insa pana atunci vedem noi dovezi ale faptului ca functia Street View dedicata Apple Maps este dezvoltata zi si noapte de catre cei din Cupertino si oamenii angajati pentru ea.

Acum cateva luni v-am spus ca Apple a trimis o varietate de masini prin SUA si Europa pentru a cartografia drumurile din orase si dintre acestea, iar acum se pare ca aceste masini umbla nu doar ziua, ci si noaptea pentru a aduna cat mai multe date posibile.

Apple a recunoscut oficial ca aceste masini sunt trimise in teren pentru a aduna date care vor ajumta la imbunatatirea Apple Maps, iar in iOS 10 ar trebui sa vedem aceste imbunatatiri impreuna cu o prima versiune a unui sistem Street View, similar celui oferit de Google.

Din moment ce Apple a ordonat ca aceste masini sa circule si ziua si noaptea, este clar ca in iOS 10 intentioneaza sa prezinte harti imbunatatite pentru Apple Maps si posibilul sistem Street View, altfel nu ar fi grabit atat de mult cartografierea oraselor.

masina Apple Maps iOS 10 Street View

Apple a fost criticata de catre extrem de multe persoane din cauza Apple Maps-ului cu foarte multe lacune, iar acum cei din Cupertino incearca sa ofere in iOS 10 o experienta mult mai buna pentru cei care au curajul sa-i foloseasca sistemul.

Apple cartografiaza zone mari din SUA, Europa, Canada si alte locatii de pe glob, insa nu va asteptati sa vedeti aceste masini prea curand si prin Romania.