Prima Pagina iOS 10 iOS 10 ar putea fi prezentat la WWDC 2016 pe 13 iunie

iOS 10 ar putea fi prezentat la WWDC 2016 pe 13 iunie

iOS 10 ar putea fi prezentat pe data de 13 iunie in cadrul WWDC 2016, aceasta data fiind zvonita pentru initierea World Wide Developers Conference 2016 pe care compania Apple urmeaza sa o organizeze in San Francisco.

Data este estimata in baza calendarului pe care locatia anuala a organizarii WWDC-urilor il are in momentul de fata, perioada 13 iunie – 17 iunie parand a fi cea in care Apple si-ar putea organiza evenimentul in care va prezenta nu doar iOS 10, ci si OS X 10.12 pentru lumea intreaga.

Apple organizeaza anual WWDC-urile in Moscone Center din San Francisco deoarece este singura locatie suficient de mare pentru o audienta de peste 5000 de oameni dornici sa vada ceea ce prezinta Apple nou, asa ca e putin probabil ca locatia sa se schimbe.

Daca locatia nu se schimba, atunci WWDC 2016 va fi organizat in perioada 13 iunie – 17 iunie, iar iOS 10 si OS X 10.12 vor fi prezentate pe data de 13 iunie in cadrul conferintei de deschidere a WWDC 2016, aceasta fiind practica anual a companiei Apple de cand a hotarat sa organizeze WWDC-urile acolo.

Deocamdata nu se stie ce noutati urmeaza sa aduca iOS 10 si OS X 10.12 pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa in baza programului Moscone Center, se pare ca alta perioada pentru organizarea WWDC 2016 nu are cum sa fie aleasa de catre compania Apple decat daca este schimbata locatia evenimentului.

 • alex22

  Astia scot IOS 10 si IOS 9 e varza. O dau din beta in beta si tot probleme au

 • Bashtanov

  Dece ar scoate in 13 iunie, si nu in sptembrie cand ar face lansarea noului iphone?!
  Sunt doar povesti. Zic…

 • Jayson Cirin

  Atunci v-a avea loc prezentarea, lansarea oficiala se v-a face dupa cateva luni, cel mai probabil in septembrie!

 • icetkk

  E bine că știi strategia de lansare a produselor Apple, dar nu e bine că nu știi gramatică.

 • RaduD

  Poate variantele beta sa nu fie ok, dar de aceea sunt beta, insa eu folosesc pe 6s numai variante finale (in prezent 9.2.1) si nu am nicio problema

 • Pingback: iOS 10 Street View este intens dezvoltat de Apple | iDevice.ro()